Video – Sri Lanka 2016

Video – Sri Lanka 2016

Vorig jaar September ging met Nick naar Sri Lanka om daar vervolgens in drie weken tijd het land te ontdekken. Backpacks op onze rug en gaan. Inmiddels heb ik al heel wat artikelen over dit prachtige land geschreven, maar vandaag wil ik jullie ook nog wat bewegend beeld laten zien. Kijk je mee naar de travel movie van mijn Sri Lanka reis?

In deze video laat ik je zien hoe mijn backpack reis door Sri Lanka was. Kan je de video in dit artikel niet bekijken? Klik dan hier.

Ik ben blij dat ik alsnog de video van onze reis door Sri Lanka heb gemaakt. Ik had namelijk zo ontzettend veel beeldmateriaal, dat ik stiekem best een beetje tegen het uitzoeken en editen opzag. Maar het ging sneller dan verwacht, want na ongeveer een dag hiermee bezig te zijn geweest, werd dit het uiteindelijke resultaat. Nu de foto’s nog, want ook die heb ik nog niet allemaal bewerkt.

En wil je nou zelf ook een keer naar Sri Lanka? Lees dan zeker ook het artikel over de 7 dingen die je moet weten over Sri Lanka en de 12 leuke dingen die je kunt doen op Sri Lanka. En ohja, in het artikel over waarom je nú moet reizen naar Sri Lanka, overtuig ik je om dit land zo snel mogelijk te bezoeken.

Nu ben ik wel heel benieuwd wat je van deze video vindt geworden. Kwam de sfeer goed op je over? Let me know, want dat vind ik altijd leuk om te horen! Liefs!

BewarenBewaren

4 Reacties

 1. 18 oktober 2017 / 10:02

  Wat is het een toffe video geworden Fleur! Ik had eigenlijk geen idee hoe Sri Lanka eruit zou zien, maar door deze video heb ik daar een klein kijkje in kunnen nemen 🙂 En wat is het er prachtig zeg, wauw! Het ziet eruit als een hele mooie reis!

 2. 24 oktober 2017 / 12:17

  Wat een mooie beelden. Sri Lanka lijkt me geweldig! Leuk om als herinnering aan je reis te hebben.

  • 26 oktober 2017 / 11:23

   Dankjewel Shirley! Sri Lanka is ook zeker de moeite waard om eens te bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
regio Puglia in Italië
Roadtrip door Puglia in Italië – onze route!

28 augustus was het zover. Nick en ik stonden met onze koffertjes op het vliegveld van Düsseldorf Weeze om niet...

Close