Shopping Saturday – 8 toffe sneakers voor dit najaar

Shopping Saturday – 8 toffe sneakers voor dit najaar

Hoewel ik mezelf een aantal jaar geleden nog het meest voortbewoog op hakken, ben ik tegenwoordig toch wel meer van de sneakers. Niet alleen omdat sneakers natuurlijk een stuk comfortabeler zijn, maar ook omdat het de afgelopen jaren meer geaccepteerd is om als vrouw op sneakers te lopen. Anyways, de sneaker dus – iets waar ik persoonlijk groot fan van ben. En in deze nieuwe Shopping Saturday laat ik je 8 toffe sneakers voor dit najaar zien.

toffe sneakers

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: alle bovenstaande en toffe sneakers zijn te vinden in de zoekmachine van Sportshowroom.nl. Een zoekmachine die ik tot voor kort nog niet kende, maar blij ben dat ik hem heb ontdekt. Waarom? Omdat er ontzettend veel verschillende collecties van verschillende bekende merken in de zoekmachine van Sportshowroom te vinden zijn. Dus ook de wat uniekere modellen of kleuren van merken, die je vaak niet tegenkomt in  schoenenwinkels of webshops. De modellen en kleuren van alle sneakers uit dit artikel heb ik bijvoorbeeld nog niet eerder ergens anders gezien.

De toffe sneakers die ik hierboven heb uitgelicht zijn ook echt sneakers die ik allemaal zo in mijn kast zou willen hebben staan. Zoals je kunt zien vind ik de wat grovere en bredere modellen, die tegenwoordig vaak de ‘dad sneakers‘ worden genoemd, het leukst. Niet alleen omdat ze beter bij mijn figuur en benen passen, maar ook omdat ze lekker opvallend en stoer zijn. Ben je geïnteresseerd in één of meerdere schoenen uit dit artikel? De merken van de schoenen zijn New Balance, Nike, Adidas, Fila, Puma en Vans.

Draag jij ook regelmatig sneakers? En welk merk of welke merken draag je dan altijd het liefst?

Share:

6 Reacties

 1. 19 oktober 2019 / 09:20

  Oh, wauw! Het eerste dat bij me opkwam bij het zien van al deze schoenen was ook meteen ‘Uniek!’. Wat een leuke exemplaren heb je hier verzameld. Effectief modelletjes die ik nog nergens anders voorbij heb zien komen.

 2. 19 oktober 2019 / 12:50

  Oeh, wat een toffe sneakers! Hoewel ik enkellaarsjes altijd heel mooi en leuk vind, lopen sneakers nog altijd het lekkerst!

 3. 19 oktober 2019 / 19:21

  Leuk! Ik vind de Vans in dat kleurtje erg leuk.

 4. 23 januari 2020 / 12:22

  Leuk! New Balance produceert steeds meer mooie sneakers.

  • 23 januari 2020 / 17:52

   Dat is mij het laatste jaar toevallig ook opgevallen. Er zijn nu zoveel toffe sneakers van New Balance te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
5 creatieve ideeën waar ik de laatste maanden van 2019 mee aan de slag wil gaan

Als er iets is waar ik in mijn dagelijks leven het meeste mijn tijd aan besteed, is het creatief bezig...

Sluiten