Praag vlog deel 2

Praag vlog deel 2

Hoi allemaal! Vandaag kan je in het tweede en laatste deel van mijn Praag vlog zien hoe mijn vriend en ik onze laatste dagen daar hebben beleefd. We gingen naar een heel tof museum, een beer garden en gingen ook nog mee met een drie uur durende alternatieve tour. Kijk je weer gezellig mee?


Ik hoop dat je het leuk vond om onze vlogs van Praag te zien. Ookal heb ik niet zo veel gefilmd, toch vond ik het wel heel leuk om te doen. En zal ik je een geheimpje vertellen? Ik ben sinds vandaag begonnen met mijn eerste week vlog ;-). Volgende week maandag dus wéér een vlog op mijn blog en Youtube kanaal! Yes!

4 Reacties

  1. 2 mei 2016 / 18:11

    Hele leuke vlog weer 🙂 Je hebt me geïnspireerd om ook te gaan vloggen tijdens tripjes (en vakanties) 🙂

  2. 2 mei 2016 / 22:11

    Wat weer een leuke vlog! Echt ontzettend gaaf die alternatieve tour. En ja typisch tsjechisch hahaha, ben ik ook niet zo dol op. Tsjechisch eten daarentegen wel <3

  3. 3 mei 2016 / 09:13

    Hele leuke vlog! Mooi om dit voor jezelf om dit later terug te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Praag vlog deel 1

Hoi allemaal! Zoals jullie misschien al op mijn blog hebben gelezen of op mijn Instagram hebben gezien, was ik vorig...

Close