Gewoon wat foto’s van alle dagen die ik deze zomer in België heb doorgebracht

Gewoon wat foto’s van alle dagen die ik deze zomer in België heb doorgebracht

In juni kwam ik, na 6 maanden aan één stuk in Spanje te hebben gebivakkeerd, terug in Nederland. Sinds juni heb ik dus het grootste gedeelte in Nederland doorgebracht, maar stapte ik ook regelmatig in mijn auto richting België. Omdat ik er, sinds het wonen in Spanje, heel wat nieuwe vrienden uit België bij heb. En aangezien ik eerder eigenlijk nog maar weinig van België had gezien, vond ik het nu wel eens tijd worden om meer van het land te ontdekken. In dit artikel deel ik wat foto’s van alle dagen die ik deze zomer in België heb doorgebracht.

De plekken die ik deze zomer in België heb bezocht, zijn Brussel, Luik, Leuven, Antwerpen en de Ardennen. Alle bovenstaande foto’s heb ik op de plekken en met gewoon mijn telefoon gemaakt. In zowel Brussel als Luik ben ik echt wel een aantal keren geweest om vrienden op te zoeken. In Leuven ben ik één keer een aantal nachten geweest om bij mijn stiefzusje, die daar studeert, te slapen. Antwerpen ben ik ook één keer geweest – wat voor mijn blog was. Ik werd namelijk uitgenodigd om een aantal nachten bij het Park Inn hotel in Antwerpen te komen slapen. En de aantal dagen die ik deze zomer in de Ardennen spendeerde, waren voor een festival waar ik met vrienden naartoe ging.

Ik vind het grappig dat ik voor deze zomer nog maar weinig in België kwam. Ik was eigenlijk alleen nog maar één keer in Brussel en een aantal keren in Antwerpen geweest. Terwijl België zo dichtbij is en eigenlijk óók heel leuk is om te ontdekken. Voor een dagje winkelen of weekendje weg, bijvoorbeeld. Het is natuurlijk maar een klein land, maar ik weet nu wel dat ik er in de toekomst graag nog meer van wil ontdekken. Zoals Gent, Brugge en misschien wat kustplaatsen zoals Knokke en Oostende.

Kom jij regelmatig in België en wat is jouw favoriete stad of plek?

8 Reacties

  1. 3 september 2019 / 11:07

    Ik vind Antwerpen ook echt prachtig! je hebt mooie foto’s gemaakt

  2. 3 september 2019 / 21:22

    Mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben eigenlijk nog niet zo vaak in België geweest, Duitsland is voor mij een stuk dichterbij en daar kom ik ook graag 😀 Leuk dat je een aantal Belgische vrienden hebt gemaakt!

    • 10 september 2019 / 22:22

      Hoi Sherena! Bedankt voor je lieve compliment! En ik gebruik inderdaad Lightroom, maar heb mijn eigen preset gemaakt. Geïnspireerd op de M5 filter van VSCO cam 😉

  3. 24 september 2019 / 15:16

    lovely pics:), love them all! your sunglasses looks great! (first pic)

  4. 3 oktober 2019 / 09:22

    leuke foto’s! Wat een prachtige jurk had je aan trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
mooiste stranden van Ibiza
De mooiste stranden van Ibiza – mijn 8 favorieten!

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een artikel over Ibiza te schrijven. Omdat het mijn favoriete...

Close