Mijn foto’s van Marokko. 22 foto’s die je zullen inspireren om ook naar Marokko te willen

Mijn foto’s van Marokko. 22 foto’s die je zullen inspireren om ook naar Marokko te willen

Tijdens mijn reis door Marokko, maakte ik om precies te zijn 1181 foto’s. Niet omdat ik altijd zoveel foto’s tijdens het reizen maak, maar omdat Marokko gewoon een ontzettend fotogeniek land is. Waar van alles te fotograferen valt. En dat fotograferen, dat deed ik dus ook. Nu, maanden later, heb ik eindelijk alle foto’s bewerkt en een selectie gemaakt van mijn 22 favoriete foto’s van Marokko. En in dit artikel laat ik je ze zien!

Dit waren mijn 22 favoriete foto’s van Marokko. Zoals je kunt zien zijn alle foto’s gemaakt in heel verschillende delen van het land. En dat klopt ook wel, want ik ben in verschillende steden, maar ook natuurgebieden geweest. Daarnaast reisden we per auto het land door en tijdens het af en toe stoppen onderweg, fotografeerde ik er ook vaak op los. Omdat dat de meest pure momenten waren. Het was een prachtige reis, waarin ik in een week tijd veel het land hebben mogen ontdekken. Ben je benieuwd naar meer informatie over het land? Ik schreef eerder al een artikel met 15 dingen die je moet weten over Marokko voordat je voor het eerst naar dit land reist.

Ik bezocht Fez en Marrakech en hoewel deze Marokkaanse steden veel van elkaar verschillen, kan ik ze beide aanraden om te bezoeken. Misschien juist wel omdat ze zo verschillend zijn. Fez is namelijk nog heel authentiek, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Toerisme is er zeker al wel, maar nog weinig. Marrakech is daarentegen veel moderner en een echt toeristische trekpleister. Ik verbleef trouwens in dit geweldige hostel in Marrakech, wat een oude Riad is en middenin de medina gelegen ligt.

Ben jij ooit al eens in Marokko geweest of wil je er graag nog een keer heen? 

Share:

7 Reacties

 1. 16 januari 2020 / 14:33

  Sowieso heb je een hele mooie filter gebruikt en je hebt prachtige plaatsjes geschoten!

  • 16 januari 2020 / 21:33

   Dankjewel! Ik heb een tijdje geleden deze preset zelf gemaakt in Lightroom en ben er nog steeds erg blij mee! 🙂

 2. 16 januari 2020 / 17:21

  Voorheen had ik nooit zo veel met Marokko, maar sinds ik vorig jaar de verhalen hoorde en foto’s bekeek van mensen die er geweest waren was ik om: ik wil hier echt een keer naartoe! Deze foto’s zijn ook weer zo mooi. Vooral Marrakech lijkt mij leuk eens gezien te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
beginnen met yoga
Beginnen met yoga? De redenen waarom ik het iedereen kan aanraden

Het meest voorkomende goede voornemen voor een nieuw jaar is sporten. En om daar even lekker op in te spelen,...

Close