10 foto’s waardoor je nu naar het mooie Gdańsk in Polen wilt

10 foto’s waardoor je nu naar het mooie Gdańsk in Polen wilt

Toen ik de mensen in mijn omgeving vertelde dat ik op stedentrip naar Gdańsk in Polen ging, keken veel daarvan mij ietwat raar aan. ‘Waar ga je heen, Fleur?’ Uh ja, Gdańsk dus. Een stad die nog niet zo heel bekend, maar zeker de moeite waard is om te bezoeken. En door dit artikel, waarin ik je 10 foto’s van het mooie Gdańsk in Polen laat zien, zal ik je proberen te overtuigen 😉

Gdańsk in PolenGdańsk in PolenGdańsk in PolenGdańsk in Polen

➸ iIk schreef eerder al een artikel over mijn tips voor een stedentrip naar Gdańsk in Polen. En ben je benieuwd waar je lekker kunt ontbijten of lunchen? Dan kan ik je het artikel over het Drukarnia Cafe ook zeker aanraden om te lezen. 

Gdańsk in Polen Gdańsk in PolenGdańsk in Polen Gdańsk in PolenGdańsk in Polen

Zoals je kunt zien is Gdańsk in Polen een mooie, oude, maar ook erg fotogenieke stad. Overal waar we liepen zagen we mooie plekken om te fotograferen. En daarom was het extra fijn om met vriendin en mede blogger Nanne op pad te zijn, want zij houdt ook enorm van fotograferen. We liepen dus samen met onze camera’s door de straten van Gdańsk en fotografeerden er op los. Altijd leuk om een gezamenlijke hobby te hebben.

Kende jij de stad Gdańsk in Polen al? En zou je er nu, na het zien van de 10 foto’s, ook graag een keer heen willen? Of ga je liever een keer naar een andere stad in Polen? Een ding is zeker: ik kan het je zeker aanraden. Vooral als je ook houdt van de combinatie van een stedentrip, het ronddwalen door mooie en oude straten en die vervolgens fotograferen. Dan ben je in Gdańsk zeker aan het juiste adres. 😉

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

3 Reacties

 1. 28 oktober 2018 / 06:32

  Cześć Fleur!
  Het is leuk om over mijn land te lezen, ik ben er erg blij mee.
  Ik ben Nederlands aan het leren op je blog;)
  Je beschrijft mijn land, ik verwijs over jou op mijn blog 🙂
  Als je de sfeer van Polen wilt voelen, ga dan naar Krakau, Wieliczka en … Zakopane.
  Poolse bergen zijn prachtig.
  M.

  • 30 oktober 2018 / 14:11

   Bedankt voor je leuke berichtje, Marcin! En wat tof dat je Nederlands aan het leren bent. Waarom precies? Of woon je nu in Nederland? Vooral Krakau staat erg hoog op mijn lijstje om nog eens naar toe te gaan. Wie weet! 🙂

 2. 31 oktober 2018 / 00:42

  Ik woon in Duitsland, maar ik werk in Nederland. Ik hou echt van dit land, dus ik wil spreken in jouw taal 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
leuke woonaccessoires
Shopping Saturday – leuke woonaccessoires #2

Als er iets is wat ik leuk vind, is het wel inspiratie op doen voor mijn eigen huis. Dit doe...

Close