3 dingen die je met je polaroids kunt doen

dingen die je met je polaroids kunt doen

Polaroid foto’s zijn al een tijdje hot en veel mensen hebben tegenwoordig een cameraatje waar ze zo hups uit komen zetten. Ik heb die zelf niet, maar heb pasgeleden wel wat Instagram foto’s als polaroids laten afdrukken. En die heb ik vervolgens leuk verwerkt in mijn huis. Kijk je mee naar de 3 dingen die je met je polaroids kunt doen?

1. Polaroids aan een rails hangen

Zoals je op de foto hierboven kunt zien, heb ik twee – eigenlijk vier, maar die andere twee vallen buiten beeld – polaroids aan de rails in de keuken gehangen. Ik vind het super leuk staan en een van de leukste dingen die je met je polaroids kunt doen. De gouden klemmetjes komen van de Flying Tiger.

dingen die je met je polaroids kunt doen

2. Polaroids op een klembord bevestigen

Ooit kocht ik een klemboard bij de Ikea, maar steeds wist ik niet zo goed wat ik er mee aan moest. Totdat ik tot het geniale – ahum – idee kwam om er gewoon een polaroid foto aan te hangen. Simple as that!

dingen die je met je polaroids kunt doen

3. Polaroids op de koelkast plakken

Toevallig kwam ik bij de Flying Tiger van die kleine rondjes tegen waarvan de ene kant een magneetje is en de andere kant een sticker. Super handig voor mijn polaroids, want ze zijn nu omgetoverd tot magneten, haha!

Zo, dit waren dan de 3 dingen die je met je polaroids kunt doen. Enne, nu hebben jullie meteen ook weer een beetje meer van mijn huisje gezien ;-). Heb jij zelf polaroid foto’s of zo’n camera? En welke dingen doe jij ermee? 

18 Reacties

 1. 24 april 2016 / 09:14

  Aan rails en op de koelkast vind ik zo leuk! Je kan het ook op een instagram feed laten lijken, hoe social media verslaafd dat ook klinkt vind ik het wel een leuk effect hebben.

 2. 24 april 2016 / 09:52

  Leuk leuk! Ik hou van polaroids. Toen ik ging trouwen maakten we van alle gasten ook polaroids. Zo leuk om die terug te kijken 🙂

 3. 24 april 2016 / 10:13

  Ik heb helaas niet zo’n camera, maar het zijn wel super leuke dingen om wat mee te doen zoals jij hier laat zien!

 4. 24 april 2016 / 11:25

  Zo leuk! Aan een rails hangen vind ik het leukste idee van deze drie denk ik. Ik zou ook wel een polaroid camera willen, maar vind hem wel iets te duur als ik bedenk dat ik hem niet super vaak zal gebruiken (in vergelijking met mijn normale camera). Hm, maar zo’n fotootje die er gelijk uit komt is natuurlijk wel súper tof!

 5. 24 april 2016 / 11:41

  Wat een mooie foto’s! Ik heb zelf zo’n klein instax cameraatje dat ik veel gebruik. Vooral die magneetjes aan de koelkast vind ik heel leuk! Bij flying tiger verkopen ze zo veel gave spulletjes. Fijn artikel!

 6. Chantalle
  24 april 2016 / 12:35

  Het ziet er allemaal zo leuk uit!

 7. 24 april 2016 / 12:55

  Superleuk! Vooral op zo’n klembord en op de koelkast!

 8. 24 april 2016 / 17:33

  Ik vind polaroid foto’s super leuk! Ik heb ze zelf op een smal plankje naast elkaar staan maar een klembord is ook een leuk idee 🙂

 9. 25 april 2016 / 11:52

  Ik heb laatst mijn Instagram foto’s geprint en ik was nog een beetje aan het twijfelen hoe ik ze het beste kon neerzetten/hangen.. Thanks!

 10. 25 april 2016 / 11:54

  Ik heb er een paar op de koelkast hangen met normale magneetjes en de rest staat in de boekenkast. Aan de rail hangen is ook leuk.

 11. 25 april 2016 / 15:40

  Ik vind ze vooral superleuk aan de rails in je keuken! Volgens mij is je huis supergezellig!

 12. 26 april 2016 / 09:24

  Erg leuk om te zien! Zo krijgt je huis meteen een persoonlijke tintje.

 13. 26 april 2016 / 10:47

  Zulke leuke ideetjes! Ik print ook wel eens foto’s uit in polaroid vorm. Maar ik wil ooit nog wel eens een echte polaroid camera.

 14. 27 april 2016 / 16:50

  Aahh dat staat echt leuk zo in je huis! Ik heb zo’n polaroidcamera, maar gebruik ‘m maar weinig. Volgens mij moet ik ook weer een nieuw rolletje kopen. Maar deze tips komen wel van pas met de foto’s die ik al heb! 🙂

 15. 27 april 2016 / 19:58

  Super leuke ideeën! Helaas heb ik geen polaroid camera…

 16. 28 april 2016 / 12:34

  Ik ben nog zoekende wat ik met min polaroids kan doen. Ik heb een camera gekregen, maar echt zo een oude. Ik ben er dol op. Maar heb ook nog geen eigen huis. Ik denk niet dat mijn moeder mijn polaroids op de koelkast wil haha. Later zou ik dat zelf echt wel doen!

  xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Op stedentrip naar Praag, als verrassing voor mijn vriend!

Hoi allemaal! Vandaag is de dag dat mijn vriend 25 kaarsjes uit blazen mag en dat wij op stedentrip naar Praag...

Close