De leukste restaurants waar ik ooit gegeten heb

image

Hi lieve allemaal, het is even een paar dagen stil geweest op mijn blog, maar hier ben ik weer! En omdat ik enorm van lekker eten hou, deel ik vandaag de leukste restaurants waar ik ooit gegeten heb. Het was moeilijk kiezen, maar ik denk dat ik er wel een mooi lijstje van heb weten te maken. Lees je mee?

Bambuddha, Ibiza

de leukste restaurants

Bijna een jaar geleden was ik in dit restaurant met mijn moeder. ‘Kom op’ zei ze, ‘we gaan eens een avond goed uiteten samen’. Dus dat deden we. Naar een prachtig Oosters en luxe restaurant op Ibiza, genaamd: Bambuddha. Ik keek mijn ogen uit naar het interieur – google het maar eens! -, het eten en de drankjes en alles smaakte echt perfect! Een tip voor als je er wilt eten: reserveer op tijd, want het vrijwel altijd volgeboekt. – Carretera de San Juan, km8.5, Santa Eulalia del Río

Kingfisher Restaurant & Bar, Mallorca

de leukste restaurants

Vorig jaar, tijdens onze vakantie op Mallorca, bezochten mijn vriend en ik het Kingfisher restaurant. Het stond op nummer 1 van Tripadvisor en ondanks dat we geen goed beeld ervan kregen op de foto’s, waren we toch benieuwd geworden. En het was  geweldig! Heerlijk eten, perfecte service en goede prijs/kwaliteit verhouding. En ohja, als je hier naar toe wilt gaan, bezoek dan van te voren zeker even het te gekke stadje Sollér! – Calle San Ramon de Penyafort 25, Port de Sollér, Sollér

Sushisamba, Miami Beach

de leukste restaurants

Tijdens mijn schoolperiode in Miami, at ik heel vaak bij hetzelfde restaurant, namelijk: Sushisamba. Ik heb op veel plekken sushi gegeten, maar niks overtreft dit restaurant. Het is geen all you can eat – wat ik persoonlijk fijner vind – maar de prijzen zijn wel heel erg betaalbaar. En de kwaliteit en diversiteit is ontzettend goed! Je kunt zowel buiten als binnen zitten en beide is erg leuk. Binnen draait bijna altijd een dj fijne lounge muziek en buiten kan je leuk mensen kijken die langslopen. Dit is zeker een aanrader om heen te gaan als je in Miami bent, maar deze keten zit ook nog op andere plekken ter wereld! – 600 Lincoln Road

Canalla Bistro, Valencia

de leukste restaurants

In 2013 ging ik met mijn moeder op stedentrip – nu lijkt het net alsof ik vet vaak met haar ergens heen vlieg, maar dat valt reuze mee hoor. Zo’n 1 keer per jaar, hihi – en via, via kregen we te horen dat dit restaurant zeer de moeite waard was. Dus na een dag flink gewinkeld te hebben, kwamen we aan bij Canalla Bistro. En tsja, het word eenzijdig, maar ook dit interieus zag er tiptop uit en het eten was erg bijzonder. We kozen voor het sharing menu en lieten ons de hele avond verrassen met lekkernijen. Ja, ook dit is een van de leukste restaurants waar ik ooit gegeten heb! – Carrer del Mestre Josep Serrano 5

La Baula, Costa Rica

leukste restaurants

En dan last but not least, het simpele maar o zo leuke restaurant waar ik vele malen gegeten heb tijdens mijn maanden in Costa Rica: La Baula. Deze pizzeria serveert de meest lekkere pizza’s en door de tropische temperaturen daar, is het hele restaurant open. ‘Binnen’ of buiten zitten maakt dan ook niet zoveel uit en is beide erg leuk. Ik snap dat je hier misschien niet zo snel zult komen, maar als je nog geen vakantieplannen hebt: boek een ticket naar Costa Rica! Het is er geweldig en ik zal er binnenkort eens een artikeltje over schrijven. – 91, Calle Corona, Tamarindo

Ik zou willen dat ik een restaurant had genoemd in Nederland, maar deze bovenstaande 5 overtroffen alle restaurants in Nederland. Maar, ik kan natuurlijk altijd nog zo’n artikeltje schrijven. Wat zijn de leukste restaurants waar jij ooit hebt gegeten? Let me know! 🙂

Share:

17 Reacties

 1. 13 april 2016 / 07:28

  Klinkt allemaal heerlijk! Ik ga ze zeker even opslaan.

 2. 13 april 2016 / 07:31

  Oh wat leuk dat je dit even deelt. Die in Ibiza ga ik eventjes onthouden, want daar ga ik wellicht in juni nog naartoe! Lekker hoor!

 3. Tessa | LucyTess
  13 april 2016 / 07:57

  Wat een super leuk artikel!! Dit ga ik even opslaan bij mijn favorieten hihi 🙂 Liefs

 4. 13 april 2016 / 08:13

  Wauw, wat ben je al op veel verschillende plaatsen geweest! Toffe blogpost!
  Liefs

 5. 13 april 2016 / 08:18

  Oh wat ziet het er allemaal tof uit! Zo leuk! Op vakantie uit eten gaan is stiekem tóch altijd een beetje leuker, haha!

 6. Moniek
  13 april 2016 / 11:37

  Ah! WAUW – wat een toffe plekken allemaal!

 7. 13 april 2016 / 12:04

  Je bent al op prachtige bestemmingen geweest, het ziet er super uit! wat een leuke foto’s ook!

 8. Manon
  13 april 2016 / 12:40

  Wat ben je op geweldige plekken geweest zeg. Ik heb die sushisamba ook gezien, maar zijn er niet wezen eten. Leuk artikel!

 9. Merel Teunis
  13 april 2016 / 13:22

  Wat een mooie plaatsen allemaal! Ik vond dat er in Costa Rica zoveel leuke tentjes zaten. Echt heerlijk om lekker te zitten. Leuk artikel dit!! 🙂

  Liefs, http://www.merelteunis.nl
  A personal lifestyle blog with a daily dose of new articles to live happy and healthy!

 10. 13 april 2016 / 13:46

  Die in Valencia ziet er zo gezellig uit! Die kussens op de muur, vet gezellig.

 11. 13 april 2016 / 13:50

  Wat een toffe plekken Fleur!! Het is zó leuk om in het buitenland lekker uiteten te gaan en nieuwe dingen te ontdekken! Ik heb vooral erg genoten in Maleisië toen ik bij de lokale bevolking ging eten. Geniaal was dat! En lekker joh, niet normaal. In Thailand heb ik ook genoten van de heerlijke wokgerechten. En dan ook nog die ene keer in de jungle toen we de daar gevangen vis gingen eten. Ahh, i love it! 😀

 12. Chantalle
  13 april 2016 / 15:48

  Ik ga misschien ook dit jaar naar Mallorca dus dit artikel ga ik zeker onthouden!

 13. 13 april 2016 / 16:18

  Wauw wat ben jij naar gave plekken geweest! Word er een beetje jaloers van. Echt prachtig! Wat een belevenissen 😀

 14. Lisa
  14 april 2016 / 19:32

  Wat een mooie plekken allemaal. Echt veel gave locaties. Ik vind de Canallo Bistro denk het leukst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Casual Friday outfit

Hoi allemaal! Van de week ontving ik mijn nieuwe broek met ruitjes - zo'n soort van golfbroek, ja - en omdat hij...

Close