Blur your life in Amersfoort – storystore en hotspot

Blur your life in Amersfoort – storystore en hotspot

Blur in Amersfoort is een plek waar ik tegenwoordig het liefst kom. Voor het kopen van een origineel cadeau of om achter mijn laptop te werken in het café onder het genot van een lekkere kop koffie. Maar ook doe ik er graag inspiratie op, omdat het het hele pand, de hele inrichting en alle hoeken fotogeniek zijn. Blur in Amersfoort is dus een veelzijdige plek, waar ik vaak even naar binnen loop. Benieuwd wat Blur precies is? De eigenaressen noemen het zelf een storystore. Kijk en lees je mee?

Blur your life in Amersfoort

Storystore

Een storystore, dus? Ja. Laat het me je uitleggen. Alle items en producten die in de winkel liggen hebben een verhaal – iets wat de eigenaressen van Blur heel belangrijk vinden. Ze willen namelijk een plek creëren voor producten die goed ‘doen’ en een steentje bijdragen aan een betere wereld. Zoals bijvoorbeeld eerlijke geproduceerde en/of gerecyclede producten. En weet je wat ik ook zo leuk vind aan Blur? Dat veel dingen die in de winkel liggen van Amersfoortse ondernemers zijn. Wanneer je dus wat koopt bij Blur, zal je weten waar en bij wie het vandaag komt. Iets wat in mijn ogen toch echt wel een groot pluspunt is. Verder heeft Blur een breed assortiment met planten, boeken, woonaccessoires, sieraden, stationary en ga zo nog maar even door. En het assortiment wisselt regelmatig waardoor je bij elk bezoek weer allerlei nieuwe dingen tegenkomt. Om cadeau te doen of voor jezelf.

Blur your life in Amersfoort Blur your life in Amersfoort

Café

Wanneer je door de prachtige storystore bent gelopen en wellicht iets leuks hebt afgerekend – Blur verlaten zonder iets te hebben gekocht is nogal lastig! – kan je in het café nog een lekker drankje drinken of hapje eten. Binnen, of wanneer het weer het toelaat: buiten op het terras. Op dezelfde zorgvuldige manier als dat alle producten voor in de winkel zijn uitgekozen, is ook de menukaart samengesteld. Denk aan veel bewust, vegan of glutenvrij eten. Van hartige broodjes, wraps en soepjes tot aan veel verschillende en zelfgebakken lekkernijen. Vooral de wentelteefjes en wafels zijn bij Blur populair. En mijn favoriet? Het broodje met gerookte zalm, smashed avocado, spinazie en ei. Of een cappuccino met havermelk. Mmm!

Blur your life in Amersfoort Blur your life in Amersfoort

Blur goes vintage

Blur bevindt zich op het Mooierplein in Amersfoort. En daar wordt eens in de zoveel tijd een Blur goes vintage markt georganiseerd. Voor toffe vintage items die in goede staat zijn en er ook nog eens leuk uitzien. Kleinschalig en knus en vaak op een zondag. Als je interesse hebt om een keer naar de Blur goed vintage markt te komen of misschien zelf wel een kraampje wilt huren om te verkopen, houd dan zeker even de Facebook pagina van Blur in de gaten!

Blur your life in AmersfoortBlur your life in Amersfoort

Snap je nu een beetje dat Blur in Amersfoort één van mijn favoriete plekken van het moment is? Amersfoort miste echt nog een toffe hotspot, waar je terecht kunt voor hippe en bewuste producten en je ook nog eens het meest lekkere eten en drinken kunt nuttigen. Ben je een keer in de buurt? Dan mag een bezoekje aan Blur in Amersfoort zeker niet ontbreken! 

5 Reacties

  1. 28 mei 2018 / 20:10

    Wauw heel erg mooi! Ik zat al te denken aan een weekendje Amersfoort want mijn schoonbroer heeft er net een winkel geopend (Liberty Men), maar dan pak ik deze ook even mee!

    • 29 mei 2018 / 16:31

      Aah wat leuk, zag Liberty Men vandaag toevallig nog toen ik door de stad liep! En ja, je zal Blur vast heel leuk gaan vinden! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
dingen om te weten als je naar New York gaat
11 handige dingen om te weten als je naar New York gaat

Het is alweer een tijd geleden dat ik op het vliegtuig richting The Big Apple, oftewel: New York vertrok. Al...

Sluiten