Benidorm vlog deel 2, mijn eerste persreis ooit!

Benidorm vlog deel 2, mijn eerste persreis ooit!

Hoera, de tweede Benidorm vlog, waar ik heen was op mijn eerste persreis, staat online! Heb je de eerste nog niet gezien? Kijk die dan eerst even. Dit is namelijk het vervolg. Veel kijkplezier!

Bekijk deze video in 1080P voor de beste kwaliteit. Kan je de video niet zien? Klik dan hier.

Zo, dan was dit alweer mijn eerste persreis in Benidorm. Ik vond het heel bijzonder dat ik hiervoor was uitgenodigd, uiteindelijk ook echt mee mocht en daardoor ontzettend veel leuke en lieve mensen heb ontmoet. We hebben zulke leuke dagen gehad met z’n allen! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om weer met mij ‘mee’ te gaan door middel van het kijken van deze twee vlogs. En als je op de hoogte wilt blijven van alles, kan je je nog steeds – gratis, hoera! – abonneren op mijn Youtube kanaal. Tot de volgende keer! ? Liefs!

3 Reacties

 1. 7 juli 2016 / 11:17

  Jaaa superleuk! De link in je blogpost doet het niet maar de vlog, top!

  • 7 juli 2016 / 11:58

   Super leuk om te lezen dat je m’n vlog leuk vond, Melle! 😀 De link doet het inmiddels weer!

 2. Janneke
  15 juli 2016 / 12:12

  Leuk verslag. Motortje in fiets… e-bike 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Sale wishlist zomer 2016

Hoi allemaal! De sale is alweer in volle gang en ik heb uiteraard weer een sale wishlist gemaakt. Een soort van...

Sluiten