Asia Gardens Hotel & Thai Spa review

Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Toen ik werd uitgenodigd voor een persreis naar Benidorm had ik niet durven dromen in zo’n prachtig hotel te mogen slapen als het Asia Gardens Hotel & Thai Spa. Man, man, man, wat was dit een luxe. En daarom wil ik dat, als laatste post van Benidorm, nog graag met jullie delen. Kijk en droom je mee?

Wanneer je bij het hotel aan komt rijden staat er een klein huisje waar een man in zit die de slagbomen voor je open moet doen. Niet zomaar iedereen kan het terrein op en dat voelde bij aankomst al meteen heel veilig.

Lobby

Asia Gardens Hotel & Thai SpaAsia Gardens Hotel & Thai Spa

En toen kwamen we de halve rotonde bij de ingang van het Asia Gardens Hotel & Thai Spa oprijden. We stapten uit, we werden naar binnen begeleid en kregen meteen een lekker koud drankje aangeboden. Top service! De Lobby is ontzettend groot en een ideale ruimte om even lekker te ontspannen. Ook loopt de lobby door naar buiten waar je een terras hebt en over de tuinen heen kijkt. Op de foto hierboven zit ik op het overdekte buiten terras.

Kamers

Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Na de eerste nacht in het heerlijke bed van het hotel te hebben geslapen, kregen we een rondleiding door het hotel. De eerste twee foto’s die je hierboven ziet zijn in de Presidential Suite, de meest luxe suite van het hotel, gemaakt. De suite is 112 vierkante meter groot, maar daar krijg je ook nog eens een balkon van 98 vierkante meter bij. Mét privé hot tub. Dat klinkt natuurlijk ontzettend fijn, maar eerlijk? Qua bed, badkamer en voorzieningen leek het verdomde veel op de standaard kamer waar wij in sliepen. Maar als je geld over hebt, houdt van enorm veel ruimte en wat extra privacy en luxe wilt, dan is dit wel een hele fijne optie.

Restaurants

Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Het hotel kent 9 restaurants – ja, zo groot is het complex! – met ieder zijn eigen specialiteit. De laatste avond aten wij bij het Koh Samui restaurant, die een Thaise – hoe kan het ook anders – kaart had. Ik had als voorgerecht loempia’s, als hoofdgerecht curry met kreeft en als nagerecht sticky rice mango. En ohja, ook nog een mojito. Het restaurant zag er prachtig sfeervol uit, de bediening was fijn en het eten was oke. Een oke? Ja, omdat we stiekem meer van het eten hadden verwacht, vooral gezien de prijzen. Ik zou je niet meteen aanraden om bij dit restaurant te gaan eten, maar misschien zijn de andere acht restaurants beter. En voor als je een avondje bij het hotel wilt verblijven, is het natuurlijk wel handig dat er zoveel keus aanwezig is. Al met al hebben we een leuke laatste avond gehad.

Tuinen

Asia Gardens Hotel & Thai SpaAsia Gardens Hotel & Thai Spa

Ik heb vaker in mooie hotels geslapen, maar een hotel met een tuin zoals deze heb ik nog niet eerder gezien. De tropical gardens tellen 200 verschillende soorten planten en bloemen en daar maak je mij als persoon best wel heel blij mee. Een hele dikke vette bonuspunt voor het Asia Gardens Hotel & Thai Spa, dus!

ZwembadenAsia Gardens Hotel & Thai SpaAsia Gardens Hotel & Thai Spa

En dan last, but not least: de 6 Asian pools, zoals het hotel ze zelf omschrijft. Ja, je leest het goed: het hotel heeft 6 zwembaden. Een verwarmd zwembad, een zwembad speciaal voor de mensen die in een suite verblijven, een adults only zwembad en een infinity pool. En nog twee ‘normale’ zwembaden die best heel erg groot en fijn zijn. Ik heb de mazzel gehad dat ik twee keer kon genieten van de zwembaden en dat zie je onder andere terug in deze vlog.

Zo, dan was dit mijn review van het Asia Gardens Hotel & Thai Spa. Ik ben ontzettend dankbaar voor het feit dat ik hier 4 hele nachten in heb mogen slapen, mijn eigen kamer had en zulke mooie foto’s heb kunnen maken. De andere artikelen en video’s over Benidorm kun je hier terug lezen en zien. En nu wil ik wel graag weten: hoe graag zou jij in dit hotel willen verblijven? 😀 

16 Reacties

 1. 18 juli 2016 / 15:16

  Super! Ik ben vaak in Benidorm geweest maar de volgende keer zou ik best wel hier willen verblijven als het budget dat toelaat :):)

  • 19 juli 2016 / 09:51

   Haha ja, dan zou ik opsteminst even kijken of er toevallig een aanbieding is 😉

 2. 18 juli 2016 / 18:43

  Woooow ik ben verliefd op die tuinen en zwembaden!!!

 3. 19 juli 2016 / 09:19

  Ziet er prachtig uit! Hele mooie foto’s, echt heel gaaf!

 4. Eline
  19 juli 2016 / 10:46

  Wauw wat ontzettend gaaf dat je daar hebt mogen verblijven. Het ziet er echt prachtig uit, dat is nog eens echt vakantie. De foto’s zijn ook heel mooi geworden.

  • 21 juli 2016 / 08:17

   Haha ja, eigenlijk zat ik er voor een persreis, maar als ik door dit mooie hotel heen liep voelde het soms ook wel een klein beetje als vakantie :D!

 5. 19 juli 2016 / 12:19

  Niet alleen een prachtig hotel, maar ook een prachtige review! Het hotel mag van geluk spreken met zo’n artikel 🙂 En weet je? Dit zijn precies de soort hotels waarmee ik me realizeer waarom ik ook alweer hotel management ben gaan studeren. Gewoon wauw! 🙂 X

  • 21 juli 2016 / 08:16

   En dit vind ik nou weer ontzettend leuk en lief om te lezen. Dankjewel, Eline! <3

 6. 24 juli 2016 / 13:33

  Heerlijke foto’s heb je gemaakt van dit prachtige hotel! Ik wil meteen weer terug 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Mijn travel bucket list

Hoi allemaal! De mensen die mij al een tijdje kennen weten dat ik van reizen hou en dat het liefst...

Sluiten