Shopping Saturday – Woonaccessoires van OTTO wishlist

Shopping Saturday – Woonaccessoires van OTTO wishlist

Het is alweer een paar maanden geleden dat de laatste Shopping Saturday op mijn blog online kwam. Mede doordat ik de afgelopen tijd aan het sparen was voor mijn appartement in Valencia en daardoor dus het shoppen op een lager pitje kwam te staan. Maar nu ik eindelijk in mijn nieuwe appartement zit, wordt het tijd om te gaan inrichten en alles eigen te maken. Ik speurde wederom weer het web af en kwam uiteindelijk heel wat leuks tegen. Een nieuwe Shopping Saturday vol met toffe woonaccessoires van OTTO!

Als je mij een paar maanden geleden zou vertellen dat ik over een tijdje weer één van mijn passies, namelijk woonaccessoires shoppen, zou gaan oppakken, had ik je waarschijnlijk niet geloofd. Ik woonde namelijk tot voor kort nog in een kamer van een gedeeld appartement. Naast alle meubels die er al stonden, was er niet veel ruimte over voor eigen woonaccessoires. En dus ben ik twee jaar lang nauwelijks een interieurwinkel binnengestapt. Laat staan dat ik er online naar opzoek ging. Simpelweg omdat het niet slim was om geld uit te geven aan dingen waarvan ik toch niet wist waar ik ze kwijt moest laten.

Maar nu ik dus, na twee jaar weer een plekje voor mijzelf en daarmee gelijk ook heel wat ruimte te vullen heb, ben ik weer opzoek. Naar de leukste meubels en woonaccessoires in, zoals je in bovenstaande collage wel kunt zien, neutrale tinten. Vaak gemaakt van verschillende en natuurlijke materialen. Ik hou er van!

Een hoekbank is hetgeen wat momenteel het hoogst op mijn verlanglijstje staat. Er staat al een bank in mijn appartement van de vorige eigenaresse en hoewel die heel leuk is – lees: velvet stof in okergeel – vind ik hem toch echt te klein. Het is namelijk een tweezitter. En als ik iets fijn vind, is het thuis languit op een bank kunnen liggen. Waar eventueel dan ook nog plaatst is voor een tweede persoon. Op de website van OTTO zag ik veel verschillende soorten banken, maar vond bovenstaande het mooist en het beste in mijn appartement passen.

Dit was mijn woonaccessoires van OTTO wishlist. Ben je ook zo weg van het shoppen van woonaccessoires en wat staat er nog op jouw wishlist?

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Mooiste stranden aan de Costa Blanca in Spanje – mijn favorieten!

Afgelopen zomer reed ik meerdere keren naar de Costa Blanca in Spanje. Niet alleen omdat de Costa Blanca op een...

Close