Mijn favoriete stranden op Mallorca

Mijn favoriete stranden op Mallorca
Hey hoi. Vandaag heb ik weer een nieuwe video op mijn blog en Youtube kanaal waarin ik mijn favoriete stranden op Mallorca laat zien. Toen ik daar in juli op vakantie was, heb ik het een en ander gefilmd, iets wat ik nu graag aan jullie wil laten zien. Kijk je mee?

Ik vond het heel leuk om te filmen tijdens mijn vakantie op Mallorca en ga dan zeker vaker doen tijdens vakanties! Vond je mijn video nou leuk, abonneer je dan zeker op mijn Youtube kanaal zodat je als eerste op de hoogte wordt gehouden van mijn nieuwe mode- en lifestyle video’s! Ben jij wel eens op Mallorca geweest? Liefs!

9 Reacties

 1. Sunbeams and Palmtrees
  2 september 2015 / 06:33

  Ik krijg meteen zin om op vakantie te gaan!! Ziet er allemaal heel mooi uit. De eerste heeft mijn voorkeur omdat ik daar volgens mij het minste toeristen zag!

 2. Jolien Van Staeyen
  2 september 2015 / 08:44

  Wauw, zo mooi allemaal! Vooral het eerste en laatste strandje vind ik prachtig.

 3. Daphne G
  2 september 2015 / 10:31

  Aaah ik wil de zomer terug!

 4. Manon Boerakker
  2 september 2015 / 10:50

  Oh wauw hele mooie strandjes!

 5. 2 september 2015 / 09:43

  Ohhh zo mooi dit! Krijg meteen weer zin in vakantie.

 6. Lilit Ghukasyan
  2 september 2015 / 12:23

  Ik wil weer terug op vakantie.. 🙁

 7. 2 september 2015 / 10:33

  Ah ik wil echt weer op vakantie! Ik ben net terug maar wil nu alweer weg, haha. Leuke blog heb je! 🙂

 8. Logophile Blog
  2 september 2015 / 14:39

  Ik wil ook op vakantie gaan nu 🙁

 9. Elisa van Propvol
  3 september 2015 / 07:14

  Oh wat leuk! Ik heb meteen zin in vakantie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Hello September!

Vandaag is alweer de eerste dag van september en ik heb heel wat leuke dingen gepland staan voor deze laatste...

Sluiten