Mijn favoriete basics

Mijn favoriete basics

Hoi allemaal! Vandaag is het woensdag en dat betekent dat er weer een nieuwe video op mijn Youtube kanaal en blog staat! Dit keer laat ik al mijn favoriete basics zien, want ik ben van mening dat als je een paar goede basics hebt, je een heleboel leuke combinaties kan maken. Kijken jullie mee?


Dit was dan alweer mijn video over mijn favoriete basics. Ik hoop dat je het leuk vond om hem te zien en als je meer video’s van mij wilt zien, abonneer je dan zeker op mijn Youtube kanaal zodat je op de hoogte wordt gehouden van al mij nieuwe video’s.

Nu ben ik wel benieuwd, want wat zijn jouw favoriete basics?

Liefs, Fleur

9 Reacties

 1. tessa
  9 september 2015 / 16:24

  Wat een leuke items! Perfecte basics!
  Reageren gaat echt ’n stuk fijner via wordpress:) je hebt er een mooie layout van gemaakt:)

 2. 10 september 2015 / 10:03

  Leuk filmpje! Ik vind vooral de zwarte enkellaarsjes heel leuk! Ik ben nog op zoek naar fijne bruine enkellaarsjes.

  x

 3. 10 september 2015 / 12:48

  Wat een super leuke video’s maak je! Echt heel leuk om te zien 🙂

 4. Manon
  10 september 2015 / 16:51

  Wat een super basics !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
5 grappige dingen die ik heb gedaan en iedereen aanraad

Pas geleden dacht ik aan een paar grappige dingen die ik ooit heb meegemaakt, en besloot ze op te schrijven...

Close