Berlijn vlog deel 2 – Mauerpark, wat ben je leuk!

Berlijn vlog

Hoi! Hoe is het met je? Lekker van je weekend aan het genieten? Inmiddels weet je vast wel dat ik vorig weekend met mijn vriend in het mooie Berlijn was en omdat ik niet kon wachten met het uploaden van het tweede deel, deel ik hem vandaag alvast met jullie. Enjoy!

Wil je eerst het eerste deel van de Berlijn vlog zien? Bekijk hem dan hier.

Dit was dan het tweede en laatste deel van de Berlijn vlog en ik hoop dat jullie het leuk vonden om deze vlogs te zien! Wij hebben in ieder geval genoten van onze dagen samen en zijn verliefd geworden op deze stad! Wil je meer filmpjes van mij zien? Elke woensdag upload ik een nieuw filmpje op mijn Youtube kanaal en in december ga ik ook nog vloggen in Ijsland en New York! Wil je dit allemaal niet missen? Abonneer je dan zeker, zodat je als eerst op de hoogte blijft van mijn nieuwe video’s!

Liefs, Fleur

7 Reacties

 1. Susanne
  4 oktober 2015 / 17:06

  Super leuke vlog!

 2. 5 oktober 2015 / 11:49

  Toffe vlog heb je er van gemaakt. Nu wil ik al helemaal naar Berlijn!

 3. tessa
  27 oktober 2015 / 20:54

  jeetje wat verlang ik weer naar Berlijn.. leuke vlog:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Lovely autumn days

Wat doe je op een dag waarbij het zonnetje schijnt, er wel een windje staat en de herfst toch goed...

Sluiten