Berlijn vlog deel 1 – Ons Airbnb appartement!

Berlijn vlog

Hey allemaal! Vandaag is het woensdag, wat betekent weer een nieuwe video op mijn blog en Youtube kanaal! En wel het eerste deel van mijn Berlijn vlog! Het afgelopen weekend ben ik namelijk in Berlijn geweest en heb daar met heel veel plezier voor jullie gevlogd. Ik vond het ontzettend leuk om te doen en ben ook benieuwd wat jij ervan vindt. Kijk je mee?Het tweede deel van deze Berlijn vlog komt volgende week woensdag online! Vond je de video nou leuk, laat het dan zeker even weten in de reacties. Dan weet ik of ik vaker moet vloggen tijdens stedentrips en vakanties. Ook kan je je hier abonneren op mijn Youtube kanaal zodat je altijd als eerst op de hoogte wordt gehouden van mijn nieuwe video’s.

Liefs, Fleur

7 Reacties

 1. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  30 september 2015 / 17:19

  Ahh echt super leuk om te zien! Ik wil ook zo graag een keer naar Parijs! Je sjaal is echt geweldig, wauw! Liefs

 2. Melina
  30 september 2015 / 17:32

  Wat een leuke video. Berlijn lijkt mij zo mooi! En je stem is erg fijn om naar te luisteren. Liefs Melina >www.levande.eu<

 3. Lisa
  1 oktober 2015 / 09:47

  Super leuk ben al lang noet meer on Berlijn geweest

 4. 1 oktober 2015 / 17:15

  Leuk filmpje! Je bent zo lekker vrolijk haha! Fietsen met een camera in je hand, dat lijkt me nog eens een uitdaging;-)

 5. 1 oktober 2015 / 17:16

  Wat leuk om te zien! Je komt echt heel spontaan over! Berlijn is zo’n leuke stad, ik wil echt nog een keertje terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
East Side Gallery

Zo liep ik gister nog door het mooie Berlijn, zo ben ik nu weer thuis. Maar gelukkig heb ik wel een...

Close