Shopping Saturday – mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst

Shopping Saturday – mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst

Sinterklaas en Kerst, de twee feestdagen die ik erg leuk vind en waar ik altijd naar uitkijk. Vooral omdat beide feestdagen in zowel mijn familie, als in die van Nick gevierd worden. Reuze gezellig! En speciaal voor deze nieuwe Shopping Saturday laat ik je mijn verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst zien. Wellicht leuk om inspiratie op te doen voor je eigen verlanglijstje of het kopen van een cadeau voor iemand anders.

verlanglijstje sinterklaas kerst

Moleskine agenda • Origins masker • Peter Lindbergh boek • Fotolijst • Rituals geurstokjes
Macramé kussen • Zeik Niet Zo boek • Gouden wijnrek • Bedrock het boek
Rituals geurkaars • Apple Magic Mouse • Canon 35mm f/2 lens

Ik moet je eerlijk zeggen: echt een speciaal verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst is dit niet. Alle bovenstaande producten wil ik gewoon graag hebben. Of het nou Sinterklaas of Kerst is, of niet. Dus als je het geniale plan hebt om mij een cadeautje te geven: wees gerust, ik neem het ook buiten Sinterklaas en Kerst om graag van je aan ;-). Maar nu even zonder dollen: hoe leuk is dit verlanglijstje? Ik zal toegeven dat er ook een paar belachelijk dure dingen op staan, zoals de Apple muis en Canon lens, maar ik verwacht dan ook niet dat ik die op een ochtend in mijn schoen zie liggen. Of onder de kerstboom, natuurlijk. De producten die ik wel echt op het verlanglijstje bij familie heb staan, is een lekker ruikende geurkaars, het gouden wijnrek en het Bedrock of Zeik Niet Zo boek. Ik kijk er in ieder geval naar uit om beide feestdagen gezellig met familie te vieren.

Vier jij ook Sinterklaas en/of Kerst? En wat staat er op jouw verlanglijstje? Volgende week komt er trouwens een extra grote Shopping Saturday online waarin ik de leukste cadeaus voor vrouwen laat zien. Dus als je nog geen idee hebt wat je voor je (schoon)moeder, tante, zus of vriendin moet kopen, zou ik zeggen: houd mijn blog in de gaten! En voor nu natuurlijk een heel fijn weekend gewenst! 🙂

Share:

7 Reacties

 1. 18 november 2017 / 20:16

  Hele mooie items. Het wijnrek vind ik ook heel mooi!

 2. 19 november 2017 / 17:17

  Ahh leuk lijstje! Dat fotografie boek vind ik zo gaaf!

 3. 19 november 2017 / 18:25

  Leuk lijstje! Ik ben toevallig net bezig in Zeik Niet Zo en dat is zeker een aanrader!

  • 27 november 2017 / 18:37

   Ohh goed om te horen dat het een aanrader is! Leek me al zo’n leuk en herkenbaar boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
leuke truien
Shopping Saturday – leuke truien voor het najaar

De maand november is aangebroken en mijn t-shirts zijn inmiddels ingeruild voor een paar lekker warme truien. Maar omdat ik...

Sluiten