Shopping Saturday – Mijn favoriete valentijnscadeaus voor mannen

valentijnscadeaus

Over anderhalve week is het 14 februari, oftewel: Valentijnsdag. De dag waarop we nog een beetje extra aandacht aan onze geliefden geven, vaak een hapje buiten de deur eten, een bezoekje aan een bioscoop brengen of: een lief cadeautje geven. En daarom laat ik je in deze nieuwe Shopping Saturday mijn favoriete valentijnscadeaus voor mannen zien. Kijk je mee?

valentijnscadeaus

Calvin Klein boxers ● Action camera ● Armani Code parfum
Leren rugzak ● Zwembroek ● ‘Johan Cruijf’ boek ● Muts
‘Judas’ boek ● ‘Gedichten van de broer van Roos’ boek ● Leren aktetas

Ik heb de titel expres ‘mijn favoriete valentijnscadeaus voor mannen’ genoemd, omdat ik dit de leukste cadeaus voor mannen vind. Het kan natuurlijk zo zijn dat je vriend, man, vader of broer helemaal niet van exact dezelfde items houdt, maar ik hoop wel dat deze Shopping Saturday je inspireert. Dat je denkt ‘ohja, een zwembroek voor aankomende zomer is misschien wel een leuk cadeau om te geven’. Als je natuurlijk überhaupt van plan was om iets te geven met Valentijnsdag :-).

Wat ik zo leuk vind is dat veel webshops tegenwoordig inspelen op de verschillende feestdagen. Zo worden er volop Sinterklaas-, Kerst- én Valentijnspagina’s gemaakt waarop je makkelijk kunt zoeken naar bijpassende cadeaus. Zo heeft bijvoorbeeld Zalando in deze periode een valentijnspagina. Hartstikke handig voor als je niet die ellenlange productpagina’s door wilt spitten, maar gewoon overzichtelijk de aanbevolen valentijnscadeaus wilt zien.

Vier jij Valentijnsdag? Zo ja, voor wie zou jij dan wel een valentijnscadeau willen kopen? Liefs en een fijn weekend gewenst! X

€ – Dit artikel is in samenwerking met Zalando geschreven

Share:

6 Reacties

 1. 4 februari 2017 / 10:00

  Ik ben jarig op Valentijnsdag! Mijn vriend is twee dagen eerder jarig, dus meestal doen wij niet aan Valentijn. Al krijg ik van hem wel altijd een mega bos rozen op mijn verjaardag. Die leren aktetas is heel erg mooi trouwens! Malou x

 2. 4 februari 2017 / 10:10

  Oh, dat is handig! Ik zocht nog cadeaus voor mijn vriend die – jawel – twee dagen voor Valentijnsdag jarig is, haha. Nu heb ik weer wat inspiratie.

 3. 4 februari 2017 / 11:05

  Mooie items. Vooral de leren rugzak is geweldig! Wij gaan altijd uit eten met Valentijn.

 4. 4 februari 2017 / 13:02

  Oh, mooie items. En dat Judas boek… daar heb ik nu al zo vaak van gehoord dat ik het gewoon zelf ook wil lezen 🙂 Plus, die zwembroek vind ik echt super leuk voor mijn vriend! Haha.

 5. 4 februari 2017 / 14:59

  Haha, ik vier valentijnsdag niet (eerst een valentijn), maar vind Calvin Klein boxers wel een goed idee!

 6. 4 februari 2017 / 17:36

  Die zwembroek is leuk! Mijn vriend en ik doen nooit aan Valentijnsdag, want hij is die dag jarig en we hebben er beiden niet zo veel mee haha. We vieren dus gewoon lekker zijn verjaardag dan! Maar er zitten zeker leuke cadeaus tussen om te geven. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Mijn 8 favoriete reisartikelen van 2016

Ik schreef een maand geleden over mijn 12 best gelezen artikelen van 2016. Welke artikelen jullie persoonlijk het leukst vonden en...

Close