10 tips om van een winterdip af te komen

Hoi allemaal! Januari en februari zijn niet mijn favoriete maanden, dus daarom heb ik soms best een beetje last van een winterdip. Gelukkig weet ik hier de laatste tijd goed mee om te gaan en daarom wil ik jullie mijn tips om van een winterdip af te komen geven. Kijk je mee naar deze nieuwe video?

Heb jij soms ook last van een winterdip? En heb jij toevallig nog tips om van een winterdip af te komen? 

6 Reacties

 1. 10 februari 2016 / 15:21

  Ik heb dit jaar gelukkig niet zoveel last gehad van een winterdip. Denk doordat het niet heel erg koud was.

 2. 10 februari 2016 / 17:09

  Handige tips! Ik heb de afgelopen jaren ook last gehad van een winterdip, vooral omdat het zo donker is buiten. Ik kan niet wachten op het lekkere weer van de lente en de zomer! En natuurlijk de kleding die daarbij hoort (-;

 3. 10 februari 2016 / 18:04

  Ik heb de afgelopen jaren niet meer echt een winterdip gehad, maar ik merk wel dat mijn humeur en gesteldheid vaak beter kan in de winter. Er opuit blijven gaan is inderdaad iets wat wel heel belangrijk is en waar ik bij mezelf nog wel een verbeterpunt zie. Die tip van altijd een zonnebril meenemen is wel een goede zeg, dat ga ik doen!

 4. 11 februari 2016 / 09:10

  Hele handige tips. Ik heb zelf ook een dipje op dit moment, maar helaas komt dit niet door de winter him self. Wel heb ik iets aan de tips gehad.

  • 11 februari 2016 / 13:03

   Hmm, wat naar! Succes ermee, meis! En fijn om te lezen dat je wel iets aan de tips hebt gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Dit is nou een echte boyfriend jeans!

Ik hou van oversized kleding, dus ook van de welbekende boyfriend jeans. Maar wat te doen als je geen goede...

Sluiten