Thursday Talk – Stom! #2

stom!

Hoi allemaal! Een tijd geleden schreef ik over de 10 dingen die ik stom vind. Geïnspireerd op het STOM! artikel die je maandelijks in het LINDA tijdschrift kunt lezen. En grappig genoeg vonden een heleboel van jullie het leuk om te lezen wat mijn STOM! lijstje was, dus vandaag doe ik het nog eens opnieuw. Lees je mee?

1. Dat de maanden januari en februari veel te lang duren. 2. Mensen die hun eigen frustraties en tekortkomingen projecteren op een ander. 3. Dat ik al maanden foto’s wil maken van kleding en schoenen die ik wil verkopen, maar dat nog steeds niet heb gedaan Ik stel het steeds maar uit, terwijl ik flink wat kan verdienen aan het verkopen van deze spullen. 4. Het feit dat ik houd van het lezen van boeken en tijdschriften, maar daar alleen de tijd voor neem op vakantie. 5. ‘Eetrijpe’ avocado’s die nog helemaal niet eetrijp zijn. 6. Mensen die mij raar aankijken als ik vertel dat ik doordeweeks geen vlees meer eet. 7. Het extreme volg/ontvolg gebeuren op Instagram dat momenteel gaande is. 8. Dat, hoelang ik ook zal hardlopen, nooit in die ‘flow’ terecht kom. 9. Het onrustige gevoel van altijd maar op reis willen zijn en dingen willen ontdekken. En dat terwijl ik het thuis, in mijn eigen huisje, ook heel fijn vind. 10. Dat ik altijd teveel wil, teveel ideeën heb en daardoor nooit makkelijk één goede focus op iets kan hebben.

Zo, dan waren dit weer 10 nieuwe dingen die ik stom vind. Natuurlijk zijn er veel ergere dingen in de wereld aan de hand en dat besef ik mij maar al te goed, maar ik wil mijn blog nog enigszins positief en luchtig houden. Lees jij ook weleens de STOM! rubriek in het LINDA tijdschrift? En wat vind jij echt stom? Let me know! 

PS: heb jij nog leuke ideeën voor deze Thursday Talk rubriek? Ik schrijf wekelijks graag over persoonlijke dingen, dus als je iets over mij wilt weten, laat het mij dan zeker weten! Natuurlijk mag je ook altijd andere ideeën voor artikelen aan mij doorgeven! xoxo

Share:

14 Reacties

 1. 16 februari 2017 / 12:22

  Altijd leuk om te lezen dit artikeltje! Ik heb zelf ook een hekel aan het volg/ontvolg gebeuren op instagram en zou ook graag weer meer tijd vinden om te lezen!

 2. 16 februari 2017 / 12:34

  Punt zes vind ik ook echt wel interessant! Leuk die (:

 3. 16 februari 2017 / 12:49

  Oké, haha, ik snap echt niet wat hierboven is gebeurd! Ik wilde zeggen dat ik het volgen-ontvolgen ook spuugzat ben, vooral als een iemand het zes keer doet. Ga gewoon iets leuks doen met je leven! En dat hardlopen, ik snap helaas helemaal wat je bedoelt… Malou x

 4. 16 februari 2017 / 17:24

  Ik ben dol op deze rubriek in de Linda! Ik ben het met puntje 1 en 7 vooral heel erg met je eens! De maanden januari en februari duren voor mijn gevoel altijd zó lang.. En dat volg/ontvolg gedoe op Instagram vind ik ook zooo irritant.

 5. 16 februari 2017 / 17:53

  Preach it baby! Punt 5 & 7 joh, totally agreeing here. Ik wil verdikkie RIJPE avocados en volgers die me volgen om MIJ. Ik vind de STOM! rubriek superleuk, ook in Linda’s zomerweek!

 6. 16 februari 2017 / 18:26

  Leuk om te lezen. Nummer 6 en 7 zijn heel herkenbaar 🙂

 7. 16 februari 2017 / 19:30

  Heel herkenbaar, ik moet ook nog zoveel dingen doen maar het komt er nog niet van. We zijn pas midden februari het gaat zo langzaam ik wil die zon maar gelukkig gaan we bijna richting maart en gaat eind maart EINDELIJK de klok weer een uurtje terug waardoor we langer van de buitenlucht kunnen genieten. Damn, wat heb ik dat gemist.

 8. 16 februari 2017 / 21:39

  Ooh, super herkenbare dingen staan hiertussen! Ook dat met reizen, weggaan is fijn maar hier blijven ook!

 9. 17 februari 2017 / 09:31

  Mega leuk om dit ook eens een keer te lezen, en heel herkenbaar! Wat wellicht een leuk idee is voor een Thursday Talk: hoe vind je telkens de motivatie om naar buiten te gaan en outfitfoto’s te maken? Ik merk bij mezelf dat ik soms heel veel moeite heb met het spullen pakken, naar buiten gaan, plekje zoeken en foto’s maken (al helemaal wanneer het een regenachtige dag is). Terwijl als ik eenmaal een stap buiten de deur zet ik er helemaal zin in heb en het liefst nog drie uur door ga.

 10. 17 februari 2017 / 14:43

  Leuk lijstje, ondanks dat het stomme dingen zijn haha, wel erg herkenbaar! Dat volgen en ontvolgen op Insta ben ik ook zo klaar mee. Waar zijn de echte leuke accounts???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Londen shoplog video

Hoi allemaal! Vorige maand was ik met een vriendin in Londen en hebben we best wel wat leuke dingen geshopt....

Sluiten