Thursday Talk – Ik heb een spannend nieuwtje!

Thursday Talk – Ik heb een spannend nieuwtje!

Hey hoi! Dat is alweer een tijd geleden, he? De laatste Thursday Talk die ik schreef en publiceerde, was namelijk op 4 april. En naast het feit dat het dus weer tijd wordt om een nieuwe Thursday Talk online te zetten, heb ik óók een spannend nieuwtje die ik graag met jullie wil delen. Benieuwd wat dat nieuwtje is? Lees dat snel mee.

Over 15 dagen is het zover: dan wordt deze meid alweer 25 jaar oud. Reden voor een feestje dus. Maar niet alleen dat, er gaat ook nog iets speciaals gebeuren op mijn 25e verjaardag. Iets waar ik al jaren over nadenk en wat ik nu eindelijk ook echt ga doen.

Tromgeroffel…

Ik ga namelijk op mijn 25e verjaardag een tattoo laten zetten. Of naja, eigenlijk twee. Twee? Ja twee! Laat ik je eerst de story behind vertellen…

Dik 5 jaar geleden, toen ik een paar maanden in Miami woonde, wilde ik al een tattoo. En toen wist ik al, wat ik nu nog steeds weet: het moet een kleine tattoo worden. En gemaakt zijn van dunne lijnen. En op een niet al te opvallende plek. Het idee was om mijn tattoo bij Miami Ink – wie kent het niet… –  te laten zetten, alleen wist ik nog niet wát ik wilde. Ik had nog een aantal maanden voordat ik weer naar Nederland zou vliegen en had dus ook nog even de tijd om over het ontwerp en de plek na te denken. Maar helaas schoot er in al die maanden dat ik in Miami woonde niks bij mij te binnen. Helaas pindakaas, geen tattoo voor Fleur bij Miami Ink.

Zo’n twee jaar geleden, toen ik net een relatie had met Nick – nawww <3 -, zat ik wat te scrollen door Pinterest. Ik was opzoek naar minimalistische tattoos en ‘pinde’ er op los. Maar hoewel ik ontzettend veel leuke ontwerpen zag, vond ik niks echt bij mij passen. Totdat ik opeens een plaatje tegenkwam van twee kleine tattoos aan de binnenkant van de enkels. Het was een maantje op de linker- en een zonnetje op de rechter enkel. En toen wist ik het. Toen wist ik dat ik dit wilde. De plek, het maantje, het zonnetje. Alles klopte. En hoewel ik dus eerst de plek en het ontwerp in mijn hoofd had, had het voor mij gelijk ook een betekenis.

Dus, op 16 juni aanstaande wordt er een minimalistisch maantje en zonnetje op de binnenkant van mijn enkels getatoeëerd. Ik weet ondertussen ook al precies hoe ik het maantje en zonnetje wil hebben en kan niet wachten om straks bij de tattoo artist in de stoel te zitten. Ik zal na afloop zeker nog een artikel schrijven over mijn ervaring en de betekenis achter de twee tattoos, maar tot die tijd: wish me luck met de spanning 😉 

Wat ik aan heb: leren jasje van MangoGingham blouse van H&MPantalon van H&M – Schoenen van Sacha, waar ze momenteel ook leuke zomerse sandalen verkopen *

Share:

14 Reacties

 1. 1 juni 2017 / 12:15

  Lp aah wat gaaf Fleur! Ik zeg het niet snel, maar de tattoo’s die jij gaat laten zetten klinkt ZO tof. Krijg er gelijk inspiratie van haha. Ik vind tattoo’s vaak niet mooi, maar dit klinkt echt leuk. Spannend hoor! Ben benieuwd. 😀

 2. 1 juni 2017 / 17:59

  Super gaaf! En heel mooi plek ook id! Succes alvast <3

 3. 1 juni 2017 / 19:07

  Wat super leuk! En een heel tof cadeau voor jezelf. Ik ben benieuwd hoe het je gaat staan. Minimalistische tatoeages vind ik het mooiste!

 4. 1 juni 2017 / 20:17

  Jaaaa wat tof! Ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat! <3

 5. Faye
  2 juni 2017 / 01:24

  Tof! Zeker het eindresultaat laten zien!
  En heel veel succes (maar het doet niet zoveel pijn hoor ;-))!

 6. 2 juni 2017 / 10:48

  Wat leuk! Ik ben heel benieuwd hoe het er uit komt te zien!

 7. 2 juni 2017 / 18:04

  De tattoos die je gaat laten zetten, klinken echt super leuk en schattig. Ik ben benieuwd hoe het er uit zal gaan zien! Maar dat zien we vast vanzelf verschijnen 😉 Liefs en succes!

 8. 2 juni 2017 / 21:42

  Super gaaf! Ik kwam ook de perfecte tatoeage tegen, echter… Ben ik een mietje en laat hem waarschijnlijk nooit zetten…

 9. Marre
  3 juni 2017 / 09:16

  Aah wat gaaf! En klinkt veel belovend die tattoos 😻

 10. 3 juni 2017 / 10:59

  Ik ben er nu al van overtuigd dat dit een prachtige tattoo gaat zijn. De combo is ook super leuk! Ben benieuwd naar je foto’s 😉

 11. 3 juni 2017 / 21:52

  Ahh wat gaaf! Echt mooi, een zonnetje en een maantje! De combi, maar ook gewoon apart!

 12. 4 juni 2017 / 15:41

  Zo gaaf meis, ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Shopping Saturday – 25th birthday wishlist

Over een kleine 3 weken, á 20 dagen, mogen de slingers en mijn mooiste jurkje weer uit de kast getrokken...

Sluiten