Thursday Talk – Persoonlijke update

Thursday Talk – Persoonlijke update

 

Hoi allemaal! Zoals jullie vast wel hebben gemerkt komt er niet elke week meer een Thursday Talk online, maar alleen op de momenten waarin ik jullie echt iets te vertellen heb. Zoals nu, want nu voel ik de behoefte om even tegen jullie aan te kletsen en te laten weten hoe het momenteel met mij gaat en waar ik zoal mee bezig ben.

Ik heb al een lange tijd geen persoonlijke update meer geschreven, dus zit mezelf nu achter mijn laptop af te vragen waar ik in godsnaam moet beginnen. Maar ik zal beginnen te vertellen met hoe het momenteel met mij gaat.

Mijn zomer 2017

Het gaat goed! De zomer is namelijk mijn meest favoriete seizoen. Het seizoen waarin de warmere temperaturen en zonnestralen mij een vrolijker en energieker mens maken. En hoewel ik de afgelopen tijd best een beetje baalde van alle regenachtige en grauwe dagen, ben ik toch ook wel heel dankbaar voor alles wat ik deze zomer heb mogen meemaken. Zo zijn Nick en ik in mei een weekend naar Noordwijk geweest en hadden we erg geluk met het weer. We lagen 3 volle dagen op het strand, wat voelde als een mini vakantie. Toen was de zomer heerlijk.

Ook ben ik nog een keer met een vriendin naar het strand geweest en zijn Nick en ik pasgeleden tijdens een best wel grauwe dag naar een leuke strandtent gereden om te lunchen. Want als het weer het niet toelaat om op het strand te liggen, vind ik het strand ook nog heerlijk om te wandelen en bij een leuke strandtent te lunchen. Maar hoe dan ook: juli en augustus waren niet opperbest, dus ik hoop dat september en oktober nog stralend zullen worden. Wie weet.

Hetgeen waar Nick en ik ontzettend naar uit kijken, is onze vakantie naar Italië. De afgelopen maanden ben ik erg druk geweest met mijn blog, Instagram en het opzetten van mijn nieuwe bedrijf, dus ik voel echt dat ik toe ben aan vakantie. Ik ben eind mei nog wel op persreis naar Lesbos geweest en hoewel het erg leuk was om in het buitenland te zijn, waren we wel gewoon aan het werk. Ook ben ik in juni nog op stedentrip naar Athene geweest, maar dat was echt een typisch weekendje weg waarin we veel gedaan en gezien hebben. Tijdens de aankomende vakantie zullen Nick en ik ook niet stilzitten, want we hebben een auto gehuurd en verblijven in 2 weken tijd in 4 verschillende accommodaties, maar toch is het wel ons plan om overdag lekker met een boek op het strand te liggen. Beiden hebben we die rust na een lange periode van werken echt even nodig.

Voor de rest ben ik de afgelopen weken voor een paar leuke evenementen naar Amsterdam geweest. Tijdens een evenement van een PR bureau gingen we varen over de grachten van Amsterdam. Terwijl we met een groep bloggers dobberden op het water, werd ons verteld over alle nieuwste producten van de merken die het PR bureau vertegenwoordigt. Zo leuk was dat! En ook reisde ik naar Amsterdam voor het Babyliss evenement. Babyliss heeft namelijk 2 nieuwe high-end tangen – de Micro Steam en de Fast & Style. En beide kunnen ze je haar zowel stijlen als krullen. Heel handig! Onder het genot van een heerlijke lunch, werd de pers over de nieuwste tangen verteld. Ook dit was weer een erg leuke middag!

Dusja, dat is het wel een beetje in het kort. Ik heb een leuke zomer gehad, maar verlang erg naar mijn vakantie en hoop dat september en oktober ook nog een beetje mooi zullen worden. En ohja, meer informatie over mijn nieuwe bedrijf volgt snel. Na mijn vakantie ga ik het bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel, dus dan ga ik er meer over vertellen. Voor die tijd houd ik het nog even geheim. Vooral omdat het ook nog echt in de kinderschoenen staat. Maar leuk wordt het wel! 😀

Ik hoop dat ook alles goed met jou gaat. Hoe heb jij de zomer beleefd? En ben je nog op vakantie geweest? Let me know! 🙂 Liefs! 

Wat ik draag op de foto: Ray-Ban zonnebril, Zara top, Monki jeans en Dr Martens schoenen via Sacha, waar ze ook momenteel ook toffe sandalen verkopen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

3 Reacties

  1. 24 augustus 2017 / 14:43

    Fijn dat het zo goed met je gaat en er veel leuke dingen op de planning stonden en staan! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe bedrijf! X

  2. 24 augustus 2017 / 17:23

    Zo leuk dat je nog op vakantie gaat! Ik hoop ook op een mooie nazomer. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe bedrijfje, spannend!

  3. 25 augustus 2017 / 08:54

    Fijn dat het goed met je gaat en het klinkt als een fijne zomer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
verblijf op Lesbos 2
7 opmerkelijke dingen tijdens mijn verblijf op Lesbos

2 maanden geleden is het alweer, dat ik met een groep journalisten naar het Griekse eiland Lesbos vloog om in...

Sluiten