Thursday Talk – ik ga volgende week op vakantie naar…

op vakantie

De tweede reis van 2017 wordt een feit. Nick en ik boekten namelijk een mega lastminute naar de zon. Volgende week zullen wij het vliegtuig pakken naar een plek waar het niet -3 graden is, maar waar gemiddeld 8 uur per dag de zon zal schijnen. Ben je benieuwd naar welk zonnig oord wij volgende week op vakantie gaan? Lees dan gauw verder!

Al heel wat maanden hadden wij in ons hoofd om niet op de jaarlijkse wintersportvakantie te gaan, maar dit keer voor de zon te kiezen. Toen ik ooit in februari op Cuba was, kwam ik er namelijk achter dat een vakantie naar de zon, in onze winter, veel goeds voor een mens kan doen. En al helemaal als je, net zoals ik, last hebt van die grotsgruwelijke winterdip. Dus dit jaar sta ik in plaats van op de latten in de sneeuw, met mijn voeten in het zand. Op een plek waar het momenteel 28 graden is. En zal ik dan ook maar meteen verklappen naar welk zonnig oord dat tripje toe zal gaan? Ja? Oke. We gaan volgende week op vakantie naar Curaçao! <3

Wekenlang hebben we alle deals in de gaten gehouden, maar wanneer je alleen op een heel specifieke datum weg kunt, is het vinden van zo’n deal nog best een opgave. We willen namelijk niet al te veel geld uitgegeven, maar wél naar een plek waar we even lekker van de warme zon kunnen genieten. We hebben nog een tijd getwijfeld over het o zo goedkope en bijzondere Gambia, maar dat zou op kort termijn nog een heel gedoe worden met het regelen van malariapillen. De moed begon ons op een gegeven moment in de schoenen te zakken en stiekem dacht ik dat het niet meer ging lukken om voor een leuk prijsje naar de zon te vliegen. Maar toen kwam dus de deal naar Curaçao. Ik ben 2,5 jaar geleden al op Curaçao geweest, vond het er toen geweldig, dus eigenlijk was de beslissing al vrij snel genomen.

Dus ja, volgende week liggen wij met onze billen op het strand van Curaçao. Ik kan het nog niet helemaal geloven, maar de gedachte van het voor een week ontvluchten van de kou, vind ik wel heel fijn. Ik zal voor deze blog zoveel mogelijk proberen vooruit te schrijven, maar als je mij op de voet wilt volgen, kan dat op Instagram. Hier zal ik veel foto’s, maar ook Insta Stories plaatsen. En ohja, na afloop kan je natuurlijk weer heel wat leuke reisartikelen verwachten op deze blog ;-).

En dan nu een paar laatste vragen aan jullie: zal ik tijdens mijn week op Curaçao gaan vloggen? Ik zal sowieso een algemene video maken over Curaçao – zoals ik ook deed bij de video van Londen -, dus die kan je sowieso verwachten op mijn Youtube kanaal. Ben jij al weleens op vakantie naar Curaçao geweest? En heb je nog tips voor mij? Liefs!

Share:

37 Reacties

 1. 19 januari 2017 / 13:42

  Aahh wat heerlijk! En al zó snel joh, super hoor. Het lijkt mij heel leuk als je gaat vloggen. 🙂 Super veel plezier alvast en geniet er van!

  • 23 januari 2017 / 11:50

   Haha ja, super snel! Over een paar dagen lig ik al lekker in het zonnetje :p. En ik ga denk ik ook wel vloggen! X

 2. 19 januari 2017 / 13:56

  Oh zo heerlijk Fleur! Ik ben er nog nooit geweest, maar zou graag eens gaan. Ik kan nu al niet wachten op je reisblogs! Malou x

 3. 19 januari 2017 / 14:02

  wat een prettig vooruitzicht! Heel veel plezier en lekker genieten!

 4. 19 januari 2017 / 14:18

  Wat heerlijk! Alvast heel veel plezier, lekker de kou hier even ontvluchten!

  • 23 januari 2017 / 11:51

   Dankjewel, Mieke! Moet vast goed komen daar in het zonnetje! 😀

 5. 19 januari 2017 / 15:37

  Oh, zo’n reis kan ik ook wel gebruiken. Veel plezier daar!

 6. 19 januari 2017 / 16:23

  Zoooo fijn! Geniet ervan! Ik wil ook nog graag naar Curacao in de toekomst <3

 7. 19 januari 2017 / 16:45

  Ooh, dit is echt zo zalig! Vorig jaar rond dezelfde periode ging ik ook naar Curaçao! Echt een van de allermooiste reizen uit mijn leven & inderdaad echt zalig om te zonnebaden terwijl het hier zo koud is. Ik wou echt dat ik het nog eens opnieuw kon doen, ik zou er echt zo van kunnen genieten! Als je nog tips nodig hebt ofzo (al heb je die misschien nog van 2.5 jaar geleden), dan kan je altijd eens kijken naar m’n reisverslagen op mijn blog! (is niet als spam bedoeld, maar je weet nooit!) Geniet er maar van, ben alleszins al heel benieuwd naar je verhalen! Liefs!

  • 23 januari 2017 / 11:53

   Wat super leuk om te horen dat jij vorig jaar rond deze periode op Curacao was! Ik ga zeker even een kijkje nemen op je blog, want ik kan nog wel wat tips gebruiken! 😀

  • 23 januari 2017 / 11:53

   Haha ja, ik denk dat iedereen de kou wel wil ontvluchten nu. En dankjewel meis! 😀 Xx

 8. 19 januari 2017 / 20:36

  Aah wat lekker om naar de zon te gaan! Jaloers, hihi. Veel plezier!

  • 23 januari 2017 / 11:55

   Haha ja, ik ga even de kou van Nederland ontvluchten in de hoop dat ik er daarna weer even tegenkan! 😀

  • 23 januari 2017 / 11:58

   Ja he? Ik kan stiekem ook niet wachten totdat ik het vliegtuig uitstap en de warme wind en zon van Curacao voel :D!

 9. 20 januari 2017 / 12:33

  Jaa zo leuk dat jullie gaan! Veel plezier alvast. Ben benieuwd hoe het daar is 🙂

  • 23 januari 2017 / 11:58

   Ik ben er ook heel blij mee! Je hoort vast nog wel hoe het is/geweest! 😉 Xx

 10. 20 januari 2017 / 13:05

  Vloggen moet je echt doen! Is ook heel leuk om later weer een keer terug te kijken. Tenzij je natuurlijk écht geen zin hebt om te vloggen, maar mij lijkt het in ieder geval leuk.

  • 23 januari 2017 / 12:00

   Ik heb al heel vaak gevlogd op reis en vind het inderdaad ook voor mezelf heel leuk, zodat ik het later weer terug kan kijken. Maar soms vind ik vloggen best lastig, doordat ik dan nóg een extra camera moet meenemen, naast mijn spiegelreflex en verschillende lenzen. Maar ik heb besloten dat ik wél ga vloggen tijdens mijn vakantie op Curacao, dus die video(‘s) kan je heel binnenkort verwachten! 😀 Xx

 11. 20 januari 2017 / 15:42

  Oh wat fijn voor je Fleur!! Geniet er maar van! Ik weet nog dat, toen ik vorig jaar rond deze tijd in de zon zat, mijn gesnak naar zon hier in nl in april en mei veeeeel minder was. Volgens mij kan het dus niet anders dan je goed doen!

  • 23 januari 2017 / 12:01

   Wat een lieve reactie. Dankjewel Marieke! En ik hoop dat ik na Curacao er weer even tegen de Nederlandse kou kan ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Ruffle blouse trend alert! + outfitfoto’s

Hoi allemaal! Van de week ging ik de vrieskou in, om foto's te maken van mijn nieuwe ruffle blouse. Ik...

Sluiten