The Autumn TAG

Foto 03-11-15 17 27 28

Hoi allemaal! Omdat de herfst volop aan de gang is en het steeds een stukje kouder wordt buiten, leek het mij leuk om The Autumn Tag op te nemen waarbij ik 9 vragen beantwoord over de herfst. En ohja, ik heb ook nog een persoonlijk dingetje te melden, dus ben je benieuwd? Kijk dan zeker mee!

Dit was dan alweer de Autumn TAG. Laat ook zeker een of meerdere antwoorden van jou hieronder in de comments achter, want het lijkt me heel leuk om te weten hoe jullie denken over de herfst. Natuurlijk mag je ook de TAG overnemen voor jouw eigen blog. Vergeet je trouwens ook niet te abonneren op mijn Youtube kanaal, want dat zou ik super tof vinden en elke woensdag komt er namelijk weer een leuke video online!

Liefs, Fleur

15 Reacties

 1. 4 november 2015 / 14:58

  Ah ik hoop dat je nieuwe huis snel klaar is en dat je lekker je plekje kunt gaan vinden! 🙂 En ja, ik kan ook echt niet wachten op de kerstliedjes! Zo gezellig altijd! ^^

  • 11 november 2015 / 12:28

   Ja, ik kan er ook echt niet op wachten. Inderdaad eindelijk mijn eigen plekje! 😀

 2. Elsbet | La Vie Pure
  4 november 2015 / 18:08

  Wat een tof filmpje! Super spannend dat je ergens anders gaat wonen!

 3. Rochella
  4 november 2015 / 18:28

  Erg leuk deze herfst tag, ik zal er binnenkort ook een posten. Ik volg je nu op instagram en bloglovin je hebt een hele leuke blog. Ik zou het leuk vinden als je mij terug volgt. XOXO

 4. Iep
  4 november 2015 / 18:40

  Wat een heerlijke tag en een super leuk filmpje!
  En wat super spannend dat je ergens anders gaat wonen.. Ben super benieuwd!
  Liefs Iep xo

 5. 4 november 2015 / 20:21

  Leeuke video! ik vind je blog de laatste weken steeds professioneler overkomen! Super sterke foto’s en video’s 🙂 En leuke tag. Thee is ook zeker mijn favoriete winterdrankje. Inderdaad wat saai, maar wel lekker!

 6. 4 november 2015 / 20:45

  Leuke tag is dit! Ik dacht dat je ging zeggen ”dus ik heb een nieuwe studio (oid) gehuurd” en toen kwam er opeens ”huis gekocht” haha. Heftig zeg, wel super fijn je eigen plekje!

 7. 4 november 2015 / 22:26

  Zal het vanwege het zachte weer zijn dat de herfst leuker is? Ik heb het namelijk ook en hoor er meer mensen over 🙂 en wat een spannend én leuk nieuws dat je een eigen plekje hebt! Dat lijkt mij ook echt heer-lijk! Succes met klussen en inrichten!

  • 11 november 2015 / 12:39

   Haha ja, stiekem denk ik wel dat het door het zachte weer komt, want wanneer het regent, gaat mijn humeur ook meteen omlaag, haha!

 8. 5 november 2015 / 06:30

  Leuk om te zien. Ik ben nu al helemaal in de ban van kerstliederen. Hopelijk is je huisje snel helemaal van jou.

 9. 5 november 2015 / 15:47

  Wat een gezellig filmpje zo (love de trui!) en wat spannend dat je een huis hebtttt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Mijn 5 leukste outfits van vorige winter

Het is weer tijd om onze winterjassen uit de kast te trekken en elke dag rond te lopen in een...

Close