Shopping Saturday – De leukste T-shirts met print of tekst

Shopping Saturday – De leukste T-shirts met print of tekst

Ik weet niet wat het is of waardoor het komt, maar de laatste tijd ben ik helemaal into de T-shirts met print of tekst. Ik draag ze het liefst oversized en op een goed paar jeans. Voor mij de perfecte zomeroutfit en ook nog eens lekker comfy en nonchy zullen we maar zeggen 😉 Goed, kijk je mee naar de 11 toffe T-shirts met print of tekst die ik heb verzameld voor deze nieuwe Shopping Saturday?

 

t-shirts met print

NASA T-shirt ● Ellesse T-shirt ● Rocket T-shirt ● Club Tropicana T-shirt
Hilfiger T-shirt ● Coachella T-shirt ● Amour Moderne T-shirt
Love T-shirt ● Space Tour T-shirt ● Pardon My French T-shirtKeep Lovin T-shirt

Ik zei het net al, maar mijn favoriete zomeroutfit bestaat toch echt uit een goed paar – lange of korte – jeans en een tof T-shirt met print of tekst erop.  Maar ik vind dus dat ik nog láng niet genoeg T-shirts in mijn kast heb liggen, dus ben ik vastbesloten om er nog één voor deze zomer te kopen. En ik denk dat het Amour Moderne T-shirt of Club Tropicana T-shirt de grootste kanshebbers zijn. Al vind ik het Space Tour T-shirt ook wel heel tof. En een fijne bijkomstigheid: die laatste is ook wel heel betaalbaar. Hmm, ik ga er nog maar even een nachtje over slapen.

Ben je benieuwd naar hoe ik mijn T-shirts met print of tekst combineer met mijn andere kleding? Ik heb de afgelopen tijd best veel foto’s op mijn Instagram account geplaatst waarop ik zo’n T-shirt draag. Wanneer je mijn foto’s bekijkt zie je ook wel echt dat het mijn favoriete zomeritem is 😉

Houd jij ook zo van T-shirts met print of tekst en welke van deze 11 is jouw favoriet? En stel, je zou voor mij moeten kiezen, welke vind je dan dat ik moet kopen van de drie bovengenoemde favorieten? Liefs en een fijn weekend! X

BewarenBewaren

Share:

7 Reacties

 1. 16 juli 2017 / 14:43

  Ahh ik HOU van shirts met teksten! Mega leuke selectie!

 2. 16 juli 2017 / 18:32

  Wat een leuke shirtjes! Het voordeel aan zulke t-shirts vind ik altijd dat ze zo lekker comfortabel zitten. Love it.

  • 17 juli 2017 / 15:17

   Haha ja dat is ook precies de reden waarom ik ze tegenwoordig zoveel draag. En natuurlijk ook doordat ze er vaak zo leuk uit zien <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *