Fijne strandtent: Bries in Noordwijk

Fijne strandtent: Bries in Noordwijk

Sinds een paar jaar is Noordwijk mijn favoriete strand om in de zomer heen te gaan. De weg er naar toe is niet al te lang, de verhouding van strand/mens vind ik hier fijn en er zijn veel verschillende soorten strandtenten. Een van mijn favoriete strandtenten in Noordwijk is Bries. En vandaag laat ik je wat foto’s zien van toen ik er was en vertel ik je er meer over deze fijne strandtent.

Bries in Noordwijk

Nick en ik vierden in mei ons 2 jarig jubileum tijdens een weekendje in Noordwijk. We waren helemaal in ons hum, want het was het hele weekend ontzettend mooi weer. We sliepen in een gigantisch mooi en luxe hotel – later hierover meer – en we mochten op uitnodiging voor mijn blog komen lunchen bij Bries. Wat een mazzel!

Vorig jaar waren we al eens bij Bries geweest en schreef ik vol enthousiasme over hoe leuk ik deze strandtent vond. Of naja, strandtent? Dat is het niet alleen. Bries is namelijk meer dan alleen een strandtent. Bries is namelijk ook een steengoed restaurant. Zo een waarbij je ontzettend goed kunt eten, gezellig kunt zitten en een prachtig uitzicht hebt over het strand en de zee. Ik was ontzettend blij dat we ook dit jaar weer konden aanschuiven aan een van de tafeltjes van Bries. We zaten aan een tafeltje op het terras, ik koos voor de prawns & salmon ceasar salade – want: lekker fris tijdens zulke warme dagen – en Nick voor de Bries burger. En zal ik je eens wat grappigs vertellen? Vorig jaar hadden we beiden exact hetzelfde. We wisten dus al dat deze lunch goed in de smaak zou vallen. Met de zon op ons gezicht genoten we van de lunch, de zomerse dag en proosten we op ons 2 jarig jubileum.

Zoals ik net al zei: Bries is meer dan alleen een strandtent. Je kunt er heerlijk lunchen, maar ook dineren. En weet je wat nou zo leuk is? Er wordt tot eind september elke woensdag een Fish Market georganiseerd waarbij je kunt genieten van heerlijke verse vis én live muziek. Bries raadt ik dan ook zeker aan om eens heen te gaan! Voor een heerlijke stranddag, lunch, of gewoon, om naar uit eten te gaan. 

5 Reacties

 1. 8 augustus 2017 / 10:48

  Dit lijkt me een heerlijk plekje! Zelf ben ik er nog nooit geweest – het is niet echt in de buurt – maar wie weet!

 2. 8 augustus 2017 / 12:07

  Hele mooie foto`s, ik hou van zulk soort strandtentjes.
  Liefs

 3. 8 augustus 2017 / 17:07

  Wat leuk! Ik ben sowieso enorm fan van Noordwijk, alleen al om de sfeer die daar hangt. Terrasjes zijn daar dus ook zeker heel leuk! Deze zet ik op m’n lijstje!

 4. 8 augustus 2017 / 20:15

  oeh gezellig en lekker! lijkt me ook heel leuk om naartoe te gaan (en btw, cute jurkje!) x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
stad voor een tweede keer
Waarom een stad voor een tweede keer bezoeken leuk is

Heb jij het weleens gedaan? Een stad voor een tweede keer bezoeken? Ik wel. Meerdere keren zelfs. Ik vind een...

Sluiten