SO EXCITED! – Off to Paris fashion week!

Zoals de titel al zegt: i’m so excited! Vandaag ga ik namelijk met een vriendin naar parijs omdat wij samen iets heel gaafs mogen meemaken. Zo gaaf, dat ik al een paar dagen loop te fluiten en zingen door het huis. Ben je benieuwd waarom dit is en wat ik dan ga doen? Lees dan snel verder!

Afgelopen maandag kreeg ik opeens een berichtje op facebook van het tijdschrift Grazia. Ik was, samen met mijn beste vriendin, de gelukkige winnares van een winactie waar wij samen aan mee hadden gedaan. Ik las het desbetreffende bericht van hun verder en wist niet wat mij overkwam toen mijn ogen langs alle zinnen rolden. Ik zat op dat moment in de klas en zonder dat ik het door had zat iedereen mij van top tot teen te bekijken, omdat ik blijkbaar stralend en grijzend naar mijn beeldscherm zat te staren. Dirkje en ik waren namelijk uitgenodigd om aanstaande woensdag, vandaag dus, mee naar Parijs fashion week te gaan voor het lanceringsfeest van WILL.I.AM en Lexus. En dat is nog niet alles, want wij gaan met de Thalys naar Parijs, slapen een nacht in een luxe hotel en als klap op de vuurpijl hebben wij vanavond ook nog eens een meet & greet met WILL.I.AM himself en mogen we daarna op zijn afterparty aanwezig zijn! Hoe gaaf is dat!!?
Oke, ik moet eerlijk toegeven dat ik tijdens het typen van dit artikel toch wel een beetje zenuwachtig begin te worden. Waar ga je het met zo’n iemand over hebben? Wat voor een vragen stel je hem? In die drie en een half uur dat Dirkje en ik in de Thalys zitten gaan we wat onderwerpen en vragen noteren, zodat er tenminste geen stiltes kunnen vallen en we onze tijd zo goed mogelijk kunnen benutten tijdens de meet & greet. Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte en verschijnt er eind deze week een verslag én video van dit hele avontuur.
Heb jij nog vragen voor mister WILL.I.AM? Laat het me weten, misschien stel ik ze hem wel en lees je dat later terug in het verslag! Voor nu: au revoir!
Liefs, Fleur

22 Reacties

 1. Manon Boerakker
  24 september 2014 / 06:59

  WOW gaaf zeg, have fun!!!!!!

 2. Dionne Knooren
  24 september 2014 / 07:00

  WAUW! Súper gaaf! Heel tof. Ga er maar van genieten en maak er maar een te gekke tijd van! Heel veel plezier!

 3. 24 september 2014 / 06:45

  WAUW, ik heb je blog even drie keer door gelezen en kan het bijna niet geloven. WAT heb je gewonnen, zó gaaf! Ik wens je heel veel plezier, succes en genietmomentjes. Wat een prachtige ervaring!

 4. Daphne G
  24 september 2014 / 08:54

  Wat ontzettend gaaf! Superveel plezier <3

 5. Chloe Sterk
  24 september 2014 / 09:50

  WOWWWWW Super gaaf meis!! Heel veel plezier!! X

 6. 24 september 2014 / 08:31

  Ohmy, super super super vet! Enorm veel plezier!

 7. 24 september 2014 / 08:47

  Zo ontzettend gaaf! Geniet er van en ik hoop er veel over te lezen op je blog! 🙂

  • 26 september 2014 / 11:03

   Het was super! Binnenkort komt er een verslag én video over op mijn blog 😉

 8. Myrthe
  24 september 2014 / 10:55

  Wat een geluk! Super!! Have fun en geniet er van! Paris is always a good idea, zeker als het een gewonne trip is )

 9. Jill Van Dooren
  24 september 2014 / 13:22

  Wat ontzettend tof! Heel veel plezier in Parijs, ik zie je foto's/artikel wel tegemoet komen! Geniet ervan!

 10. 24 september 2014 / 14:37

  Jeetje, wat gaaf! Heel erg veel plezier en geniet er van. Bofkont!

 11. 25 september 2014 / 08:21

  omg zo gaaf dat je gewonnen hebt! 😀 En dan ook nog eens een interview met WILL.I.AM!! Veel plezier het wordt vast top!

 12. 25 september 2014 / 09:33

  Aaaah wat gaaf! Super super tof. Ik hoop dat het amazing was!

 13. Marloes Mol
  25 september 2014 / 13:48

  Oh wauw zeg wat ontzettend gaaf! Ik ben heel benieuwd hoe het was zeg!

  • 26 september 2014 / 11:04

   Ja het was echt heel erg leuk! Binnenkort meer daarover op mijn blog! 😀

 14. Annelies DP
  25 september 2014 / 18:54

  Woaaaah, wat leuk! Have fun! Liefs

 15. Dirkje Berkheij
  26 september 2014 / 11:10

  Het was zooooo leuk! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
OUTFIT- Shopping day in Utrecht

Afgelopen zondag ging ik met mijn vriend Martijn een dagje winkelen in Utrecht. Altijd als ik daar kom krijg ik...

Sluiten