Shopping Saturday – stationery / kantoorartikelen

stationery

Notitieboekjes, weekplanners, mappen en stickers: ik kan er niet genoeg van hebben. Ik heb al ontzettend vaak tegen mezelf gezegd ‘dat ik nu écht genoeg notitieboekjes heb en er geen een meer mag kopen’, maar toch doe ik het dan weer. Je kunt dus wel stellen dat ik een lichtelijke verslaving voor stationery heb. En vandaag laat ik je daarvan de leukste items zien.

stationery

Gouden papierhouder ● Notitieboekjes met marmeren print ● Pauwenveer pen ● Stippen map
Stempel met oog ● Schaar ● Roze weekplanner ● Scatch wereldkaart ● Washi tapes
Telefoonhoesje ● Clips ● Metallic potloden ● Zwart notitieboek ● Pennenbakjes ● Weekplanner

Tijdens het maken van bovenstaande collage, moest ik lachen. Je kunt namelijk wel duidelijk zien dat ik van goud hou. En dat zie je grappig genoeg ook echt terug in mijn huis. Maarja, goud is natuurlijk hot en happening in interieur-land, dus zo gek is het niet dat ik mij daar door heb laten verleiden. Als het op stationery gebied komt, houd ik van minimalistische en schattige spulletjes. Notebooks met een mooie tekst of print, handige weekplanners met stickers en vooral alles wat stippen, sterretjes of goud heeft. Alle items die je in dit artikel ziet, zijn dus echt mijn smaak.

Natuurlijk is er nog veel en veel meer van dit soort stationery te vinden op het web, dus ik dacht, ik vertel jullie ook nog even mijn favoriete webshops. Voor mooie en luxe kantoorartikelen moet je bij & Other Stories of De Bijenkorf wezen. Juist opzoek naar schattige items? Dan kan ik je Asos, The Spice of Life, HEMA en Stradivarius aanraden. En voor de rest? Bol.com blijft natuurlijk ook nog altijd een goede webshop voor als je opzoek bent naar kantoorartikelen.

Houd jij ook zo van stationery als ik? En ken jij ook nog leuke webshops die dat soort spulletjes verkopen? Let me know, want dan ga ik zeker even een kijkje nemen! Fijn weekend! X

Share:

14 Reacties

 1. Shana
  15 april 2017 / 13:33

  Wat een leuke spulletjes!! Check zeker ook de stationery bij Sissy boy, you will love it!

  • 15 april 2017 / 15:44

   Aah ja, dat is ook een goede! Er is hier in Amersfoort ook een Sissy Boy, waar ik regelmatig naar binnenloop. Zulke leuke spullen hebben zij!

 2. 15 april 2017 / 14:05

  Ik hou ook echt ontzettend veel van stationery spulletjes. Inmiddels heb ik bijna een lade gevuld met allemaal notitieboekjes waar nog helemaal niks instaat. Ik koop er voorlopig dus geen meer!

 3. 15 april 2017 / 15:00

  Honestly: stationery is voor mij een moet-koopje, maar hey: als ik dan moet kiezen, dan maar al te graag met een marble look! Hahaha 😉

 4. 15 april 2017 / 16:02

  Deze dingetjes zijn zo leuk! Zo’n wereldkaart wik ik ook echtl

 5. 15 april 2017 / 16:25

  Oh wauw, die gouden papierhouder is zo mooi! Wat een leuk artikel 🙂

 6. 15 april 2017 / 17:24

  Oehh wat een leuke spulletjes! Hier word ik echt zo hebberig van. Een fijne weekplanner is voor mij wel echt een must. Anders verlies ik het overzicht, haha.

 7. 15 april 2017 / 19:44

  Ah ik ben hier zo dol op! Ik vind vooral het zwarte notitieblok en de gouden brievenhouder zo tof!

 8. 16 april 2017 / 18:12

  Wat een prachtige items, daar kan ik zo van genieten! De wereldkaart in het midden heb ik zelf ook, echt een aanrader!

 9. 18 april 2017 / 07:46

  Ik hou echt van dit soort spullen! Zo’n weekplanner is echt fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Mijn plannen voor het lange paasweekend + winactie

Drie hoeraatjes voor het lange paasweekend dat ons te wachten staat. Ik heb heel wat leuke dingen voor de komende...

Sluiten