Shopping Saturday – Sale favorieten januari 2019

Shopping Saturday – Sale favorieten januari 2019

Het nieuwe jaar en dus ook de sale is weer begonnen. Hoera! Tijd om weer die wishlist erbij te pakken en de items in te slaan die nu voor een stuk minder verkocht worden. Want dat is vaak wat ik doe: aan het begin van het seizoen een wishlist maken en dan tijdens de sale inslaan. En daarom laat ik je vandaag en in deze nieuwe Shopping Saturday mijn sale favorieten zien.

sale favorieten januari 2019

Roze kanten blouseZwarte enkellaarsjesDonkergroene imitatiebont jasGebroken witte trui
Witte sneakersLange gebloemde jurkZwart witte truiGeruite jasjeGeruite pantalon
Gebloemde broekShortGeruit overhemdFanny packGrijze trui ● Beige jas

Zoals sommigen van jullie misschien wel weten, heb ik niet veel items in mijn kast hangen die veel kleur bevatten. Ik ben altijd meer van het dragen van neutrale kleuren geweest. Waarom dat zo is? Ik denk dat ik neutrale kleuren gewoon het best bij mijzelf vind passen. Maar ondanks het feit dat ik dus nogal ‘saaie’ kleuren draag, fleur – ha! – ik dat wel weer op door veel items met print, gemaakt van verschillende soorten materialen, te dragen. Iets wat je ook wel bij veel bovenstaande items kunt zien.

Van alle bovenstaande items ben ik sowieso van plan om de witte sneakers en grijze trui te kopen. Omdat dat 2 basic items zijn die nog ontbreken in mijn kast. Althans, ik heb een paar witte, oude en afgetrapte sneakers in mijn kast staan, maar die vind ik na 5 jaar non-stop gedragen te hebben, niet meer meetellen. Tijd voor een paar nieuwe, dus. Ik ben ieder geval blij dat ik bovenstaande, die van Puma zijn trouwens, heb gevonden, want ik was al een lange tijd opzoek naar de ‘perfecte’ witte sneaker. Met die van Balenciaga constant in mijn achterhoofd hebbende, want oh wat had ik die het liefst willen aanschaffen. Maar met een prijskaartje waar je u tegen zegt – €800 -, passen ze toch niet helemaal binnen mijn budget 😉 Ik vind de prijs persoonlijk al helemaal te hoog omdat het model – de dad sneakers – én het merk nogal trendgevoelig zijn. Dus deze witte sneakers van Puma vind ik een hele fijne vervanger én daarnaast zijn ze ook nog eens een stuk minder prijzig en dus liever voor mijn portemonnee.

En dan nog even over die grijze trui, want stiekem staat de grijze en wollen trui van Acne Studios al jaren op mijn wishlist. Ook ontzettend prijzig, maar wel more worth it dan de Balenciaga sneakers. Omdat het een basic item is, een basic kleur heeft én gemaakt is van een goede kwaliteit, namelijk. Maar toch vind ik het momenteel nog wat om €280 te spenderen aan een trui. Dus deze grijze trui van H&M vind ik een prima alternatief.

Dus ja, dit zijn mijn sale favorieten. Sla jij ook vaak flink in wanneer het sale is? Of kan je eigenlijk nooit slagen tijdens de sale? Laat ook gerust weten welke items nog op jouw wishlist staan. Altijd leuk om van anderen te weten te komen.

 

Share:

1 Reactie

  1. 14 januari 2019 / 12:38

    Wat goed dat je steeds een wishlist maakt voor de sale! Dat zou ik ook moeten doen :p Al moet ik zeggen dat ik deze sale niet echt ben losgegaan. Winkelen tijdens de sale is altijd een hel en online shoppen vind ik niet zo leuk. Dan betaal ik liever wat meer voor een kledingstuk die ik écht leuk vind en die ik lekker rustig kan passen :p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Thursday Talk – Terug in Valencia + hoe ik de afgelopen 3 weken in Nederland heb ervaren

Wanneer ik dit typ, zit ik achter mijn laptop in een koffietentje aan mijn eerste café con leche. Ik ben...

Sluiten