Shopping Saturday – mijn Londen wishlist

Londen wishlist

Wanneer jij dit nu leest, zit ik met mijn kont in het mooie Londen. Samen met een vriendin, die op het moment in Engeland studeert en die ik dus kom opzoeken. Wanneer ik aan Londen denk, denk ik aan shoppen. Heel veel shoppen. Dus maakte ik voor deze stedentrip een Londen wishlist. Kijk je mee welke dingen daar op staan?

Blouse ● Real Techniques sponge ● Collection palette ● Soap and Glory primer
NYX lipstick ● Milani foundation ● Collection lip cream ● Yankee Candle
Enkellaarsjes ● Real Techniques kwast ● Urban Decay Setting Spray

Hoewel ik vrijwel nooit op mijn blog over beauty praat, houd ik er wel heel erg van en volg ik zelf veel beautyblogs. Ik ben zo’n meisje die alle soorten make-up wilt hebben maar zich altijd maar minimaal opmaakt. Of naja, minimaal is misschien overdreven, maar ik denk dat ik hooguit 3 keer per maand oogschaduw op mijn oogleden smeer. En dat terwijl ik wel een stuk of 15 oogschaduw paletten thuis heb liggen. Gewoon, omdat ik vaak verliefd word op hoe een palette eruit ziet. Of van de pigmentatie van de oogschaduwkleuren. Of omdat ik het gewoon wil hebben zonder daar een goede reden voor te hebben. Maar ach, daar ben je een meisje voor, toch?

Anyhow, zoals je kunt zien staan er aardig wat beautyproducten op mijn Londen wishlist. Ik zal deze dagen dan ook zéker een bezoekje gaan brengen aan de Engelse drogisterijen Boots en Superdrug. En voor de rest? Voor de rest zal ik de Sephora, Topshop en Victoria Secret ook zeker niet overslaan. Ja, ik weet dat we in de tijd waarin we nu leven vrijwel alles via internet kunnen bestellen en dat veel ook gewoon tegenwoordig te verkrijgen is in Nederland, maar toch. Alle producten van mijn Londen wishlist zijn Engelse merken, waren tot voor kort nog niet in Nederland te krijgen en het voelt daarom als kick om ze lekker gewoon in Engeland te kopen.

Welke producten zou jij kopen wanneer je in Engeland bent? En heb je toevallig nog andere tips voor Londen? Een heel fijn weekend gewenst! Liefs!

15 Reacties

 1. 7 januari 2017 / 10:59

  Leuke items! Ik heb hetzelfde hoor, haha. Ik heb ook zoveel makeup liggen, maar het dragen daarvan is een tweede. Gewoon leuk om te hebben!

 2. 7 januari 2017 / 13:08

  Super leuk lijstje Fleur! Ik wens je veel plezier in Londen!

  Liefs,
  Florence

 3. 7 januari 2017 / 17:08

  Zo leuk gedaan die foto! Have fun in Londonn. X

 4. 7 januari 2017 / 19:58

  Heerlijk lijstje! Ik was vorige week in Londen en wilde toen ook zo graag veel shoppen. Het blijft een heerlijke shopstad, toch leuker dan bestellen. Heel veel plezier in Londen meid! Malou x

 5. 8 januari 2017 / 01:59

  Leuke wishlist, voordeel: als je het in Londen niet kan vinden, kan je het nog altijd hier kopen. 🙂 Heel veel plezier daar!

 6. 8 januari 2017 / 10:51

  Hele mooie schoenen! Ik koop zelf als ik in Engeland ben altijd de producten van Soap & Glory, looooove dat merk!

  • 10 januari 2017 / 17:32

   Jaaa, Soap & Glory is zo’n leuk merk! Ik wilde heel graag de primer daarvan kopen, maar die ben ik helaas nergens tegen gekomen.

 7. 8 januari 2017 / 14:52

  wat een fijne producten hopelijk heb je ze kunnen scoren in Londen!

  • 10 januari 2017 / 16:48

   Ik heb uiteindelijk een paar dingen van deze wishlist kunnen kopen, yay! 😀

 8. 9 januari 2017 / 12:25

  Ik wil zo graag eens naar Londen! De laarsjes zou ik zeker meenemen!

  • 10 januari 2017 / 16:40

   Veel heb ik van dit lijstje kunnen kopen, maar de laarsjes ben ik helaas niet tegen gekomen. En stiekem is dat maar goed ook, want er paste niks meer in mijn te kleine koffertje, haha!

 9. 10 januari 2017 / 20:46

  Wat een fijne wishlist! Beauty shoppen in het buitenland is altijd goed. Die laarsjes zijn ook heel erg gaaf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Een nacht in het CitizenM Schiphol Airport hotel

Afgelopen november vertrok ik met Nick voor een weekend naar Rome. Alles was tiptop geregeld, alleen hadden we een vroege...

Sluiten