Shopping Saturday – Leuke interieur spullen

Shopping Saturday – Leuke interieur spullen

Nu ik op mijzelf woon, ben ik constant in de weer met het vinden van leuke interieur spullen. Van kaarsen en kussens, tot leuke vloerkleden en meubels. Ik houd ervan! Maar, helaas is mijn woonkamer nog niet zoals ik het zou willen en ben ik nog steeds zoekende. Dus maakte ik een Shopping Saturday met interieur spullen die ik het leukst vind. Kijk je mee?

leuke interieur spullen

Rieten mandWandkleedKussenovertrekPoster
DekbedovertrekMokKaarsSpiegel
BadmatVerlichtingHout bankjeBordje

Mag ik even zeggen dat ik stiekem een beetje verliefd ben op de collage die ik heb gemaakt van alle leuke interieur spullen? Vind jij ook dat al deze spullen zo goed bij elkaar passen? Dat is namelijk nog hetgeen wat ik mis in mijn huis: eenheid. En door het maken van deze collage weet ik nu hoe ik dat moet gaan doen. Een kleurpalet maken met maximaal 4 kleuren en daarbij interieur spullen verzamelen. Zoals je kunt zien aan de collage houd ik zelf erg van de neutrale tinten. Zwart, bruin, beige en wit. En hier en daar natuurlijk wat goud, want dat is gewoon cool en past weer goed bij de bruine en beige kleuren ;-).

Heb jij ook al jouw eigen woning? Dan herken je het ‘altijd op zoek zijn naar leuke interieur spullen’ vast wel. Wat zijn jouw favoriete winkels en/of webshops hiervoor? Let me know! 🙂 Fijn weekend!

Share:

16 Reacties

 1. 3 december 2016 / 09:38

  Die mok zie ik steeds vaker voorbij komen, super toffe mok met die tekst er op. Hele leuke ideeën voor je interieur!

 2. 3 december 2016 / 10:29

  Wat een leuke spullen! Die wolkenlamp is gaaf en hij is nog goed geprijsd ook 🙂

 3. 3 december 2016 / 10:31

  Inspirerend, mooie spullen! De rieten mand en het houten bankje vind ik het leukst!

 4. 3 december 2016 / 10:36

  Dat wandkleed is echt leuk! Ik zie zulke dingen steeds vaker voorbij komen, erg mooi!
  Liefs

 5. 3 december 2016 / 11:30

  Oh wauw, allemaal helemaal mijn stijl! Vooral de poster en de spiegel vind ik heel leuk.

 6. 3 december 2016 / 12:25

  Deze items zijn allemaal zo leuk! En de tinten ook 🙂

 7. 4 december 2016 / 13:29

  Oh wat een toffe spulletjes! Dit is ook precies mijn stijl, neutrale tinten waarmee je alles met elkaar kan combineren. Vooral die poster van New York is zo tof!

 8. 4 december 2016 / 14:08

  Te gekke items! Vooral die poster, mok, geurkaars, badmat en het bankje! Toevallig stond ik vanmorgen onder de douche nog te fantaseren over leuke interieuritems, zoals een houten bankje en een zwart-wit vloerkleedje / badmat voor in de badkamer. 🙂 Leuk om daarmee bezig te zijn hè?

 9. 4 december 2016 / 14:29

  Ben dol op interieur! Het houten bankje vind ik echt heel tof!

 10. 4 december 2016 / 14:44

  Wat een heerlijke collage, prachtige spulletjes ook! Nu krijg ik zin om te shoppen! 😉

 11. 5 december 2016 / 10:05

  Ik ben dol op interieur spullen, je kunt er eindeloos mee bezig blijven 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
12 dingen die ik van het samenwonen heb geleerd

Hoera! Vandaag is het feest in huize van Leersum-Smit, want precies een jaar geleden tekenden wij het koopcontract en kregen...

Sluiten