Shopping Saturday – H&M favorieten van het moment

H&M favorieten

Zo’n 2 uur deed ik erover om door alle items en producten van de H&M webshop heen te scrollen. Maar dan heb je ook wat: een Shopping Saturday waarin ik je mijn H&M favorieten van het moment laat zien. En ik kan je vertellen: ik heb heel wat H&M favorieten! Houd jij ook net zoveel van de H&M als ik? Kijk dan snel mee!

H&M favorieten

Denim jacket ● Oorhangers ● Blazer ● Gebreide zwarte top ● Gestippelde beker ● Trui met veters ● Jeans
Geruit rokje ● Shortje ● Hangspiegel ● Juten tas ● Grijs t-shirt ● Staande spiegel ● Capuchon sweater
Gebloemde broek ● Gouden oorringen ● Zwarte top met kantKussenDekbedovertrekDenim playsuit

Ik vind dat H&M steeds beter wordt in de collecties. En dan met name de ‘Trend’ en ‘Home’ collecties. Hoewel ik helemaal niet zo’n big spender ben, staat de postbode ineens belachelijk vaak voor de deur met, je raadt het al, een H&M pakketje. Ook vind ik het fijn dat er tegenwoordig een ‘favoriet’ knop te vinden is, zodat je de H&M favorieten kunt opslaan op jouw account. Wel zo makkelijk voor als je nog even wilt wachten met bestellen.

Zoals je kunt zien is mijn H&M favorieten lijstje erg gevarieerd geworden. Het zijn écht de producten en items die ik op het moment het allerleukst vind. Het gestippelde dekbedovertrek ga ik alleen niet kopen, omdat ik er al een in mijn bezit heb – het maakt de slaapkamer zo vrolijk! -. Maar omdat ik weet dat veel van jullie nog opzoek zijn naar een budget variant, heb ik hem aan dit lijstje toegevoegd. Wat ik waarschijnlijk wél ga kopen? De rest 😉

Zo, dan was dit alweer de Shopping Saturday van deze week. En ook meteen de laatste van de maand april. Volgende week zitten we alweer in mei. Wat gaat de tijd toch snel, he? Vind jij de huidige H&M collectie trouwens ook zo leuk? En wat is jouw favoriete product of item? Liefs en een fijn weekend gewenst! X

Share:

9 Reacties

 1. 29 april 2017 / 14:01

  Hele mooie items! De staande spiegel vind ik zo leuk! Ik vind de H&M ook steeds beter worden.

 2. 29 april 2017 / 15:39

  Mijn favoriete item is het geruite rokje! Ik zou hem zelf nooit kopen, maar bij anderen vind ik hem zoo leuk.

  • 30 april 2017 / 19:16

   Is stiekem ook mijn favoriet, maar ik wil hem dan wel heel graag kopen, haha! 😀

 3. 30 april 2017 / 20:01

  Wat een fijne items allemaal! Het dekbed is inderdaad erg leuk!

 4. 30 april 2017 / 22:28

  Wat een toffe items, vooral die jeans!

 5. 1 mei 2017 / 14:05

  Wat een leuke items! Mijn favoriet is dat zwart-wit geblokte rokje. Zo mooi!

 6. 1 mei 2017 / 17:27

  Als ik dit zie heb ik gewoon zin om alles bij elkaar te combineren en aan te trekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
een dag naar Formentera
Een dag naar Formentera – 5 dingen die je moet doen!

Tijdens mijn vakantie op Ibiza vorig jaar, ging ik met mijn moeder een dag naar Formentera. En omdat ik nog...

Sluiten