Shopping Saturday – Feestdagen outfit

Sinterklaas is vertrokken, maar kerst en oudejaarsavond hebben we nog in het verschiet. De twee feestdagen waarbij je all the way kunt gaan met je outfit. Glitters, hakken en opvallende items: het mag allemaal. En omdat ik zelf nog opzoek ben naar een mooie feestdagen outfit, heb ik in deze nieuwe Shopping Saturday wederom weer wat leuke items bij elkaar gevonden. Kijk je mee?

Alle items die je hieronder ziet zijn klikbaar en brengen je gelijk naar de desbetreffende webshop. Shopse! 😀

Feestdagen outfit

En? Zit er iets leuks voor je bij? Of heb je thuis al een leuke feestdagen outfit klaar liggen? Ik nog niet, dus ik moet maar eens snel iets gaan bestellen voordat alle leuke dingen uitverkocht zijn. Nu alleen nog even kiezen welke items ik het leukst vind. De jumpsuit, het zilveren rokje of zal ik toch maar gewoon veilig voor een jurkje gaan? Ik ben er nog niet helemaal over uit, dus ga er nog even een nachtje over slapen. En trouwens, ik kan natuurlijk ook gewoon meerdere dingen bestellen aangezien ik 3 keer kerst én ook nog eens oud en nieuw vier. Ho, wacht eens even. Tel ik nou 4 outfits die ik daarvoor nodig heb? 😉

En dan nog een laatste tip: bij deze webshop hebben ze tot 60% korting op alle feestkleding ;-). Fijn weekend iedereen! X

Share:

11 Reacties

 1. 10 december 2016 / 10:20

  Wat een leuke spulletjes, ik wil al die jurkjes echt direct bestellen! Ik vind dat korte, bronskleurige ‘overslag’jurkje echt supergaaf! Ik vier Kerst in Engeland, dus ik zal goed moeten uitpakken 😉 Malou x

 2. 10 december 2016 / 10:26

  Er zitten echt hele mooie dingetjes tussen! Vooral het overslagjurkje vind ik er heel leuk uit zien.

 3. 10 december 2016 / 10:59

  Wat een onwijs gave items allemaal! Ik vind vooral de wijde gouden broek erg leuk.

 4. 10 december 2016 / 11:51

  Ik kan ook niet kiezen :), mooie items. Het zilveren jurkje met lange mouwen, ik denk dat ik daar voor ga 🙂

 5. 10 december 2016 / 14:59

  Er zitten hele gave items tussen! Ik heb zelf eigenlijk alleen een shirtje gekocht voor de feestdagen!

 6. 10 december 2016 / 16:32

  Heerlijke items! Vooral al die glitter en sterretjes vind ik echt mooi.

 7. 10 december 2016 / 17:18

  Oh my! Dat champagne gekleurde jurkje van Boohoo! Dat zilveren tasje! Ik wil het..

 8. 11 december 2016 / 09:29

  OMG. De jumpsuit!! 😍😍😍❤️❤️❤️

 9. 12 december 2016 / 13:15

  Oeeh, die sandaalhakken van &Other Stories zijn mooi! Ik heb toevallig vorige week twee jumpsuits besteld, hoop dat ik met eentje een mooie look kan maken, de andere dagen doe ik een jurkje en een kersttrui aan 🙂

  xx Alex

  ps. je laatste link (van 60% korting) werkt niet..

 10. 12 december 2016 / 20:54

  Leuke items allemaal, vooral de jurkjes! Ik weet nog niet wat ik dit jaar aan doe met kerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Thursday Talk – ik ging op taalcursus in het buitenland

5 jaar geleden deed ik examen en besloot ik daarna niet meteen te gaan studeren, maar eerst op taalcursus in het buitenland...

Sluiten