Shopping Saturday – cadeaus voor vrouwen (onder de €30!)

cadeaus voor vrouwen

Hoi allemaal! De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat iedereen opzoek is naar cadeaus voor bij een gedicht of onder de kerstboom. En ja, een passend cadeau vinden kan soms nog knap lastig zijn. Daarom heb ik vandaag een hele lijst met cadeaus voor vrouwen van onder de €30 euro gemaakt. Graag gedaan! 😉

Oke, de lijst hieronder heeft een piepkleine uitleg nodig, want onderaan de lijst zullen geen linkjes naar producten meer staan. Ik heb het je namelijk nóg makkelijker gemaakt, want je kunt nu gewoon op de producten die jij leuk vindt klikken. Yay! Shopse!

Weet je wat ik het allerleukst vind van online cadeautjes kopen? Dat veel webshops een speciale cadeaupagina hebben gemaakt. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld de Bijenkorf, Asos of Zalando. Ik kom er in ieder geval al helemaal door in de stemming!

Zo, en? Zat er wat, voor bij jouw gedicht of onder de kerstboom, bij? Ik hoop het wel! En voor iedereen die nog een cadeau zoekt voor een man: don’t worry! Volgende week zaterdag komt er een Shopping Saturday met cadeaus voor mannen van onder de €30 euro.

Weet jij nog andere leuke cadeaus voor vrouwen? Laat die dan ook zeker weten in de comments! Zo kunnen we elkaar een beetje helpen ;-). Fijne weekend iedereen! Liefs! X

Share:

23 Reacties

 1. 12 november 2016 / 19:11

  Wat een leuke producten allemaal! 🙂

 2. 12 november 2016 / 19:59

  Ik spot Velvet Teddy, zo mooi! Het boek #Girlboss lijkt me ook heel goed.

 3. 12 november 2016 / 20:05

  Wat een leuke items allemaal, vooral het toilettasje en de hoed!

 4. 12 november 2016 / 21:21

  Jammer dat wij niet echt kerst of sinterklaas vieren. ;( Maar dit zijn wel hele leuke dingetjes! Glittersokken kunnen ook echt niet ontbreken voor mij. Haha.

  • 16 november 2016 / 17:05

   Ahw, dat is inderdaad heel jammer! Kan je het niet een keertje met je vriendinnen vieren? Zo’n leuk dobbelspel spelen met Sinterklaas bijvoorbeeld! 🙂 X

 5. 12 november 2016 / 21:22

  Hele leuke items allemaal! Ik ben altijd erg slecht in dingen verzinnen die ik kan vragen voor sinterklaas en kerst. Maar ik vind beide mokken echt super leuk en de slofjes zijn ook een erg goed idee. 🙂

 6. 12 november 2016 / 23:53

  Zo veel leuek dingen zie ik hier tussen staan! Heb je goed gedaan haha. Die Mac lipstick zou ik echt wel willen hebben. Staat al een tijd op mijn lijstje! En oooh wat zijn die sokken en kettinkjes ook leuk zeg. Ahhh en die sloffen dan, ZO fluffy en cute. Eigenlijk vind ik alles leuk hihi.

 7. 13 november 2016 / 11:23

  Zwarte Leder handschoenen zijn ook altijd goed!

 8. 13 november 2016 / 14:36

  Oeh, Rituals doet het volgens mij altijd goed bij vrouwen! <3 Ik vind die mok ook zo leuk, haha.

  • 16 november 2016 / 17:10

   Haha ja, ik vraag eigenlijk ook elk jaar wel iets van Rituals! Love it!

 9. 13 november 2016 / 15:17

  Wat een leuke ideeën! Echt een goed lijstje! Hoe maak jij zulke collages waarbij er zoveel producten in een foto staan en er links naar het product wijzen? Dat is mega handig! 🙂

 10. 14 november 2016 / 20:55

  Leuk artikel, zitten een hoop dingen bij die ik wel als cadeau zou willen. Er staat zelfs een item tussen dat ik op mijn verlanglijstje heb gezet haha!

 11. 15 november 2016 / 12:07

  Dat bustier vind ik zo mooi! Ik houd heel erg van It van Alexa, die heb ik zelf ook aangeschaft. Daarnaast heb ik een cadeauset van Rituals, maar ik heb de oranje, Ritual of Laughing Buddha! Dankjewel voor dit artikel, gaat me heel goed van pas komen! x

 12. 15 november 2016 / 16:47

  Een heel mooi lijstje! Wat een leuke cadeau tips zitten er tussen. Ook de pyjama en de sokken zien er heel fijn uit, net als de mac lipstick.

 13. 15 november 2016 / 21:10

  Super leuk gedaan! Rituals is altijd leuk om te geven, vooral de nieuwe collectie. Ik heb hem net binnen dus als je er nog wat over wil zien check mijn post dan even. Best bizar om te zien voor hoe relatief weinig geld je zoveel ontzettend leuke cadeautjes kunt kopen.

  Liefs XX

 14. 16 november 2016 / 14:33

  Wat een leuk lijstje! Ik wil echt alles wel hebben:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Dit zijn de meest grappige zoektermen op mijn blog #2

Zo af en toe, of eigenlijk best vaak, spiek ik even op Google Analytics om te checken wat de statistieken...

Sluiten