Shop my closet!

shop my closetHey hoi allemaal! Fijn weekend gehad? Ik ben de afgelopen dagen in ieder geval druk bezig geweest met het uitzoeken van mijn kleding en accessoires omdat ik binnenkort ga verhuizen en wat dingen weg wil doen. Daarna bedacht ik het idee om mijn eigen ‘shop my closet’ te open..

Alles wat ik tot nu toe in de verkoop heb gegooid, is nog niet alles wat ik wil gaan verkopen. Dit is pas een beginnetje en daarom heb ik de link naar mijn online verkoophoekje ook bovenin mijn blog gezet, tussen alles andere pagina’s, zodat iedereen er wanneer dan ook bij kan komen. Leuk hè? 😀 Ik ben er blij mee en hoop dat ik met mijn spullen nog andere mensen blij kan maken. Heb je na het bekijken van mijn shop my closet interesse gekregen in iets? Mail dan even voor de zekerheid naar info@fleursophia.com, want ik weet niet of het betalen via de website al mogelijk is. En ohja, schoenen komen er snel nog bij te staan!

Koop jij wel eens iets tweedehands van het internet?

Liefs, Fleur

8 Reacties

 1. 26 oktober 2015 / 09:47

  Ik ben erg benieuwd wat je allemaal gaat verkopen.

 2. 26 oktober 2015 / 13:23

  Leuke spulletjes verkoop je, ik moet mijn tictail webshop ook maar weer eens gaan aanvullen!

 3. 26 oktober 2015 / 20:35

  Ohh ik moet eigenlijk helemaaal niet doorklikken naar je shop… Moet zelf ook nodig van alles verkopen, haha! Toch heb ik stiekem even geklikt, wie weet zit er toch iets voor me bij! 😉

  – Saskia

 4. Anne-Sterre
  26 oktober 2015 / 21:16

  Ik ga eens even rondsnuffelen, mijn eigen zooi moet ook hoognodig opgeruimd worden.

 5. Rochella
  28 oktober 2015 / 10:13

  Hey Fleur, wat een super goed idee om zo van je spullen af te komen en er wat moois bijten verdienen. Ik vind gebruikte spullen altijd heel erg leuk omdat er een verhaal achter zit. Dus ik koop graag “”vintage”” xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Berlijn hotspots – horeca

Eind september ging ik met mijn vriend naar het mooie Berlijn en hebben wij daar vier heerlijke dagen beleefd. Van...

Sluiten