Shopping Saturday – sale favorieten januari 2017

Hoewel de sale al een tijd in volle gang is, zijn er op het web toch nog wel wat leuke dingen te vinden. En dus maakte ik voor deze nieuwe Shopping Saturday een collage van mijn sale favorieten, die nu allemaal heel fijn geprijsd zijn. Kijk en lees je mee welke items dat zijn?

Gestreepte top ● Muts ● Gestreept rokje ● Grijze enkellaarzen
Love Stories bralette ● Love x Style x Life boek ● YSL Black Opium parfum
Toillettas ● Blouse ● Broek ● Love Stories Short ● Zwarte enkellaarzen

Zoals je kunt zien ben ik de laatste tijd veel van de streepjes en printjes. Twee jaar geleden besloot ik alleen nog maar goede basics aan te schaffen en aangezien die nu allemaal in mijn kast hangen, wil ik die gaan aanvullen met leuke en gekke items. Of naja,  bovenstaande items zijn dan misschien niet gek, maar ze zien er wel leuk en speels uit, vind je niet? Vooral de items van Love Stories vind ik altijd mega leuk. En dan voornamelijk wanneer het in de sale komt, want goedkoop is dit merkje niet.

De sale duurt niet zo lang meer en er zijn al heel wat leuke dingen weg, maar wanneer je goed zoekt, kom je echt nog wel mooie en leuke dingen tegen. De webshops die ik altijd allemaal afspeur opzoek naar leuke sale items? Asos, H&M, Pull & Bear, Zara, & Other Stories en de Mango. En ohja, voor boeken en beauty kun je ook goed terecht bij Bol.com, want die heeft ook heel veel sale.

Zo, dan waren dit mijn sale favorieten. Ik vind sale shoppen online leuker dan in de fysieke winkels, omdat ik het in een winkel vaak te druk, rommelig en chaotisch vind. Houd jij ook zo van sale shoppen? En doe je dat dan liever online of in een fysieke winkel? Fijne zaterdag! X

Share:

3 Reacties

  1. 21 januari 2017 / 14:23

    Hele leuke items! Vooral de enkellaarsjes en de gestreepte top! Ik hou van online sale shoppen maar ook wel in de winkel zelf. Dan zorg ik ervoor dat ik er vroeg ben 🙂

  2. 21 januari 2017 / 21:31

    Oeh, die gestreepte coltrui vind ik echt heel tof!

  3. 23 januari 2017 / 12:37

    Dat shortjes van Love Stories vind ik zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
8 x lekker eten en drinken in Londen

Mijn 2017 begon meer dan goed, want tijdens de eerste week van 2017 vloog ik al voor een stedentrip naar...

Sluiten