Ruffle blouse trend alert! + outfitfoto’s

ruffle blouse

Hoi allemaal! Van de week ging ik de vrieskou in, om foto’s te maken van mijn nieuwe ruffle blouse. Ik kocht hem in de sale voor heel weinig geld en ben er helemaal weg van. Het is een wat apartere variant van de standaard witte blouse. Kijk je mee naar deze nieuwe outfitpost?

ruffle blouseruffle blouse ruffle blouseruffle blouseruffle blouse

Koi d’Azur kettingZara blouse – GAP riem – Monki jeansRiver Island schoenen

Ik wilde heel graag deze nieuwe witte ruffle blouse en zilveren loafers aan jullie laten zien, omdat ik die nog niet eerder voorbij heb laten komen op mijn blog. Maar oh men, eigenlijk was het veel te koud buiten voor deze items. Christine en ik stonden te bibberen en klappertanden van de kou. Het leven van een blogger is dus zéker niet altijd glamoureus ;-).

Anyhow, mijn nieuwe ruffle blouse, dus. Ik kocht hem vorige week bij de Zara in de sale. Voor maar €10 euro. Yay! Ik denk dat je deze ruffle blouse mooi, of juist spuuglelijk vindt, maar zoals je in dit artikel kunt zien, vind ik hem dus helemaal te gek. Ik heb al vaak op mijn blog gezegd dat ik een contrast in mijn outfit juist zo tof vind en dat dus ook hetgeen waar ik aan denk wanneer ik een outfit samenstel. De witte ruffle blouse en zilveren loafers zijn klassiek, maar de jeans en riem daarentegen weer best stoer. Zo wordt niks wat ik draag té, omdat het in balans is, snap je? 😉

Ondanks dat de foto’s door de extreme kou ontzettend snel moesten worden genomen, vind ik ze toch nog blog-waardig. Ik ben heel benieuwd: zie jij op de foto’s dat ik het mega koud heb? 😛 en wat vind je van mijn nieuwe ruffle blouse? Let me know! Liefs!

Share:

20 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 07:49

  Brr, dat moet inderdaad ijskoud zijn geweest! Maar uiteindelijk heb je er wel supermooie foto’s aan overgehouden. Wat is dat blouseje gaaf zeg! Je hebt hem ook erg mooi gecombineerd met de wat stoerdere broek.

 2. 18 januari 2017 / 08:02

  Wat een gaaf blousje! Ik vind de details heel mooi. En je hebt het leuk gecombineerd!

 3. 18 januari 2017 / 08:09

  Hele leuke outfit! Wie mooi wil zijn, moet kou lijden, past hier weer heel goed bij.

 4. 18 januari 2017 / 09:25

  Hij is zo mooi! Ik vind die V-hals echt prachtig erbij, en de combinatie met je jeans vind ik ook heel stoer. Ik hoop dat ze de blouse nog hebben bij Zara… Malou x

 5. 18 januari 2017 / 10:01

  Wauw, mooie blouse! Staat je ook echt goed :). En je kan helemaal niet zien dat je het super koud had, doe het je niet na haha!

 6. 18 januari 2017 / 10:03

  De foto’s zijn mooi! En de blouse staat je goed. Mooi met die kettinkjes erbij 🙂

 7. 18 januari 2017 / 10:17

  Aaah wat tof! Die blouse staat je echt heel mooi. Vooral met die kettingen er bij.

 8. 18 januari 2017 / 11:22

  De foto’s zijn heel mooi geworden! Niets te zien van die kou 🙂

 9. 18 januari 2017 / 11:33

  De foto’s zijn erg mooi geworden, ondanks de kou. Ik vind de blouse jou super mooi staan. Helaas kom ik zelf niet echt weg met ruffles..

 10. 18 januari 2017 / 13:24

  Ik vind ‘m heel tof, staat je goed! Mij zou het echt niet staan haha, maar jij hebt het echt heel gaaf gecombineerd <3

 11. 18 januari 2017 / 14:02

  Brrr, dat moet koud geweest zijn! Super leuke blouse. Lekker opvallend. Ik vind dat ‘ie je echt heel leuk staat! 🙂

 12. 18 januari 2017 / 18:39

  Aah ik krijg het al koud als ik naar je foto’s kijk! Dat moet echt koud zijn geweest in zo’n blouse. Maar ik vind de trend wel erg tof en zag het al op een aantal andere blogs 🙂

  Liefs!

 13. 18 januari 2017 / 20:17

  Ik vind hem super gaaf! Hele leuke schoentjes heb je aan ook, schattige outfit!

 14. 18 januari 2017 / 21:54

  Ruffles vind ik echt mooi, leuke trend! Je zilveren schoenen zijn ook al zo tof.

 15. 18 januari 2017 / 23:21

  Leuk dat je je nieuwe blouse combineert met een stoerdere broek! Het staat je heel goed. 🙂 Wat is die ketting gaaf trouwens! Viel mij gelijk op, haha.

 16. Aneta
  19 januari 2017 / 17:56

  Hele toffe blouse!! Ik ga gauw kijken of hij er nog hangt. Bedankt voor je tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Video – Londen citytrip 2017

Hoera, er staat weer een video op mijn kanaal! Dit keer een van mijn tijd in Londen, waar ik vorige...

Sluiten