Praag vlog deel 1

Praag vlog deel 1

Hoi allemaal! Zoals jullie misschien al op mijn blog hebben gelezen of op mijn Instagram hebben gezien, was ik vorig weekend in Praag. Ik verraste mijn vriend met deze stedentrip omdat hij zaterdag 25 jaar oud werd en daarom leek het mij leuk om dat allemaal vast te leggen. Kijk je vandaag mee naar Praag vlog deel 1?


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om naar deze Praag vlog te kijken en te zien hoe ik mijn vriend verraste met deze stedentrip. Ik zal het tweede deel van de Praag vlog zo snel mogelijk editten zodat ik die ook online kan zetten.

Ben jij ook wel eens in Praag geweest? En hoe vond je het?

9 Reacties

 1. manon
  28 april 2016 / 15:01

  Lijkt mij echt leuk om eens naar Praag te gaan

 2. 28 april 2016 / 15:26

  Super leuke vlog! Echt een leuk cadeau, dat heb je goed geregeld zeg! Ik ga deze zomer ook naar Praag voor het eerst, dus ik ben benieuwd naar meer. De drankjes zien er in ieder geval goed uit, hahah.

 3. 28 april 2016 / 16:57

  Hoera wat superleuk dat je hem hebt verrast! Ik heb dat ook een keer gedaan voor ons 6-jarig jubileum en ook een vlog van gemaakt. Een groot feest van herkenning dit haha want idd, wat pak je in godsnaam voor je vriend in? 🙂 Nog gefeliciteerd trouwens!

 4. Lou
  28 april 2016 / 17:00

  Leuke vlog! Praag lijkt me een erg toffe stad. En wat knap dat je het allemaal geheim hebt weten te houden. Ik heb m’n vriend zelf ook een keer geprobeerd te verrassen met een citytrip naar Londen, maar een maand van tevoren kon ik ’t niet meer voor me houden haha!

 5. 28 april 2016 / 19:04

  Hele leuke vlog, zeker door het verrassingselement hihi! Super lief van je!

 6. 29 april 2016 / 08:17

  Hele toffe vlog. Ik zou graag zelf ook nog een keer naar Praag gaan. Lijkt me een onwijs mooie stad.

 7. 29 april 2016 / 14:29

  Haha, zo leuk hoe jij je vriend verraste! Knap man dat je dit zo voor jezelf kon houden. Vooral ook dat inpakken voor hem, dat lijkt mij mega lastig. Het is je in elk geval wel gelukt! Vind de vlog ontzetrend leuk om te kijken. Praag ziet er prachtig uit van wat je tot nu toe hebt laten zien. Heel leuk! Ik kijk uit naar deel twee. 🙂

 8. 2 mei 2016 / 09:06

  Haha zo leuk die verassing! Heel leuk gedaan hoor en knap dat je het zo goed voor jezelf kon houden. Haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
3 dingen die je met je polaroids kunt doen

Polaroid foto's zijn al een tijdje hot en veel mensen hebben tegenwoordig een cameraatje waar ze zo hups uit komen...

Close