Mijn plannen voor het lange paasweekend + winactie

paasweekend

Drie hoeraatjes voor het lange paasweekend dat ons te wachten staat. Ik heb heel wat leuke dingen voor de komende dagen gepland staan, dus ik dacht: ik schrijf er een persoonlijk artikeltje over. Er daarnaast vertel ik je ook over een toffe winactie waaraan je vanaf nu mee kunt doen. Lees je mee?

paasweekend

Mijn paasweekend

Wanneer ik aan pasen denk, denk ik aan gezelligheid. Net zoals met kerst, maar dan in een lente-achtig jasje gestoken. Ik ben zelf niet gelovig, dus ga niet naar de kerk met pasen, maar wat ik wel elk jaar doe, is gezellig brunchen of lunchen met familie. Vorig jaar organiseerden Nick en ik een paasbrunch bij ons thuis en dit jaar doen we dat weer. Ik houd ervan om dit soort dingen te organiseren, inkopen te doen en mij bezig te houden met dekken van de tafel. Vorig jaar liet ik je al zien hoe ik de tafel voor pasen dekte en dit jaar ook.

Zoals je kunt zien – als je klikt op de link naar de tafel van vorig jaar – heb ik de tafel dit jaar anders gedekt. Op de foto’s in dit artikel zie je maar 2 borden staan, maar uiteindelijk komen er 8 borden op tafel te staan. Er komen dus 8 lieve familieleden van Nick en mij bij ons paarbrunchen. Zo leuk!

En voor de rest gaan Nick en ik ook nog een dagje naar Noordwijk, waar we met zijn gezin pasen zullen vieren. Maar hoe de dag er dan uit komt te zien, is nog een verrassing. Ik heb in ieder geval zin om weer een dagje in de buurt van zee te zijn. Nu nog even hopen dat de zon zich zal laten zien!

paasweekend

Winactie

Ik ben heel benieuwd wat jouw plannen zijn voor pasen. Wanneer je dit deelt op Instagram, met de hashtags #CanonNederland en #lekkerlangweekend, maak je kans op de Canon EOS M5 camera. De Camera waarmee ik bovenstaande foto heb gemaakt en die je écht wil hebben! Wil je hieraan meedoen? Check mijn foto op Instagram voor alle informatie.

Zo, ik heb zin in het lange paasweekend. Jij ook? Natuurlijk mag je ook nog in de reacties achterlaten wat jouw plannen voor pasen zijn. Vind ik alleen maar leuk om te lezen! Liefs en een fijn weekend gewenst! X

Share:

9 Reacties

 1. 14 april 2017 / 17:36

  WIj gaan a.s. zondag ook lekker eten met familie

 2. ilsiee prins
  15 april 2017 / 09:10

  Mijn oma geeft morgen een feestje, afgelopen woensdag is ze 90 jaar geworden! Dus lekker paaseieren zoeken met de hele familie en proosten voor oma!
  Groetje Ilsiee

 3. Shana
  15 april 2017 / 13:38

  Wat een leuke winactie! Enkel voor Nederland of ook voor België? Hier ook Paasbrunch met mijn familie en Paasmaandag is nog heerlijk blanco 😊

 4. 15 april 2017 / 16:19

  toffe win actie en heel fijn pasen! ziet er super leuk uit!

 5. 24 april 2017 / 16:28

  Ziet er heel gezellig uit. Ik doe al mee aan de winactie van Canon.
  Ik zou zo graag willen winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *