Ongeveer zo ging mijn persreis op Lesbos er aan toe

Ongeveer zo ging mijn persreis op Lesbos er aan toe

Precies een week geleden zat ik met een paar leuke andere bloggers en journalisten op het Griekse eiland Lesbos. Ik mocht op uitnodiging van Zoover mee naar dit mooie eiland en legde alles voor jullie vast. Kijk je mee naar het eerste deel van mijn gemaakte vlog?


In deze video laat ik je zien hoe mijn persreis op Lesbos was. Kan je de video in dit artikel niet bekijken? Klik dan hier.

Doordat ik best veel gefilmd heb op het Griekse eiland Lesbos, komt er ook nog een tweede deel aan. Die zal ik volgende week uploaden! Ook komen er nog wat geschreven artikel over Lesbos aan, want ik raad het iedereen aan om eens naar Lesbos te gaan. Het eiland is prachtig, de mensen ontzettend vriendelijk en het eten om je vingers bij af te likken. Dus, ben je benieuwd naar een vakantie op Lesbos? Houd mijn blog dan zeker goed in de gaten! 🙂

Ben jij al weleens op Lesbos in Griekenland geweest? Liefs en alvast een fijn weekend gewenst! X Fleur

Deze persreis werd mogelijk gemaakt door Zoover, de website die inspiratie biedt voor het vinden van jouw perfecte vakantieplek.

BewarenBewaren

6 Reacties

 1. 26 mei 2017 / 18:51

  Wat een ontzettend mooie plek zeg! Je hebt ook een leuke kamer.

 2. Alicia Kuipers
  10 juni 2017 / 17:57

  Heb 4 1/2 jaar op dit geweldige mooie eiland mogen wonen en werken als reisleidster en gids. Inmiddels ben ik weer terug in NL, maar mis het eiland nog steeds en kom er ieder jaar terug. Leuke vlog, heb er met plezier naar gekeken. Iets meer informatie over de prachtige Maria kerk bovenop de rots in Petra, en het museum van het Versteende Woud in Sigri. Het enige versteende woud in Europa waar en in de wereld totaal 3 zijn, heeft zo’n bijzondere historie die zeker de moeite waard is om te vertellen en te tonen. Hoop dat er nog meer bloggers, vloggers en journalisten op deze manier het prachtige eiland mogen bezoeken en mooie filmpjes en verslagen in de media plaatsen. Lesvos is zeker de moeite waard en heeft positieve aandacht en promotie nodig. Mijn dank hiervoor!!

  • 10 juni 2017 / 18:38

   Hi Alicia, wat ontzettend tof dat je op het mooie Lesbos hebt mogen wonen en werken! Kom je er nog weleens terug? Ik hoop ook dat meer journalisten, bloggers en vloggers Lesbos zullen promoten. Dat verdient het eiland zeker! Op mijn blog komt er in ieder geval nog een geschreven artikel over online! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
Shopping Saturday – the French style

Het is weer zaterdag en dat betekent dat er weer een kersverse Shopping Saturday voor je klaar staat. Dit keer...

Close