OUTFIT- Shopping day in Utrecht

OUTFIT- Shopping day in Utrecht
Afgelopen zondag ging ik met mijn vriend Martijn een dagje winkelen in Utrecht. Altijd als ik daar kom krijg ik weer een soort van vlinders in mijn buik en denk ik terug aan de ontzettend leuke periode dat ik daar op de middelbare school zat. Naast het winkelen maakten we ook nog wat outfit foto’s van de outfit die ik die dag droeg.

Trench coat: Zara- Top: Mango – Rok: Benetton – Laarsjes: Invito – Zonnebril: Prada

 

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Ik vind het persoonlijk nu heel erg ‘trenchcoat-weer’ en daarom doe ik die van mij maar weer al te graag aan. Ik houd van mijn trenchcoat en zou het liefst ook nog een zwarte (Burberry please) willen aanschaffen. Onder de trenchcoat droeg ik een zwart/wit gestreepte top en het leren rokje die ooit van mijn moeder is geweest. Ze past hem net niet meer en vind hem ook iets te kort voor haar geworden.  Drie hoeraatjes voor mijn moeder, want door haar heb ik er nu dus een super leuk nieuwe rokje bij! Wat vind jij van mijn outfit?

Liefs, Fleur

22 Reacties

 1. Svenja
  23 september 2014 / 05:46

  Super toffe outfit weer. Ben verliefd op je rok, laarsjes en jas <3

 2. 23 september 2014 / 05:15

  Aaah je ziet er zo tof uit! Ik vind echt alles wat je aanhebt zo leuk! Dat gestreepte shirtje en je mooie laarsjes! En die jas staat er heel tof bij combineerd!
  Liefs, Tessa

 3. 23 september 2014 / 05:21

  Oh wauuw, ik ben het verliefd op je rokje! Superfijn zo'n moeder met leuke kledingitems. 🙂 Nog wat leuks gekocht in Utrecht trouwens?

  • 23 september 2014 / 08:49

   Ja, dat is soms zeker fijn haha! Nee, ik heb helaas niets gekocht maar we gingen ook hoofdzakelijk winkelen voor mijn vriend.

  • 24 september 2014 / 08:43

   Ah dankjewel! Ik zal het compliment aan mijn moeder doorgeven 😉

 4. Daphne G
  23 september 2014 / 08:36

  Ik vind je jas echt superleuk! <3

 5. Manon Boerakker
  23 september 2014 / 08:41

  Wat een mooie outfit.

 6. 23 september 2014 / 07:56

  Fashionable moeder heb je! En buhh, ik was zondag aan het werk in de stad, maar heb je niet gezien :(.

 7. Marloes Meeusen
  23 september 2014 / 17:51

  Erg leuk! Streepjes staan je goed!

 8. Jill Van Dooren
  24 september 2014 / 01:30

  Wow. Wat een tof rokje, mooi model ook! Niet te strak niet te los, mooi gecombineerd met het gestreepte shirtje, dit zou zo een combinatie van mij kunnen zijn! Me like!

 9. Marloes Mol
  25 september 2014 / 13:49

  Mooie outfit draag je! Staat je goed!

 10. Charlotte
  26 september 2014 / 15:24

  Such a cute outfit ! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Fleur’s foto’s #38

Goedemorgen lieve lezers! Afgelopen week was het erg lekker weer en zat ik een aantal keer lekker van het zonnetje...

Sluiten