OUTFIT- Pink, white & grey

OUTFIT- Pink, white & grey
Hoi allemaal! Afgelopen zondag deed ik niet veel bijzonders en kleedde ik mij lekker casual aan, in kleding die mij lekker zit. Ik vond de outfit zelf niet heel bijzonder, maar de combinatie van licht roze, grijs en wit wel erg mooi bij elkaar. Uiteindelijk besloot ik dus toch maar foto’s te maken van deze (simpele) outfit. Kijken jullie mee?

Trui: Zara – Blouse: Benetton – Broek: Diesel – Schoenen: Converse
!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

Hebben jullie gister de maandag weer overleefd? Ik blijf het toch altijd wel de moeilijkste dag van de week vinden. Ik krijg altijd een beetje heimwee naar het weekend op maandag en toevallig had ik gister ook nog een heel lange dag op school. Gelukkig ging ik daarna richting Schiphol om mijn vriend van zijn stage op te halen. We hadden in de avond namelijk in Haarlem het surprise feest van mijn stiefmoeder die 50 werd. Ik had voor een maandag dus wel een extreem leuke avond! Nu ga ik mij snel klaarmaken voor weer een dagje school. Tot snel!
Liefs, Fleur

15 Reacties

 1. Manon Boerakker
  30 september 2014 / 10:19

  Die trui staat je echt super goed!

 2. Eva Realitijd
  30 september 2014 / 11:41

  ooh die trui ziet er zo gezellig en lief uit 🙂 mooi!

 3. Marloes Meeusen
  30 september 2014 / 14:26

  Wat onwijs leuk! Simpel kan ook heel mooi en fashionable zijn!

 4. 30 september 2014 / 13:18

  Wat een leuke outfit! Die trui is super tof!

 5. 30 september 2014 / 13:52

  Wat een super leuke outfit!
  Ik hou van de combinatie grijs en roos!
  Liefs, x

 6. 30 september 2014 / 16:30

  Maandag is ook nooit mijn beste dag. Maar wat een mooie foto's en een leuke outfit!

 7. afashionwayoflife
  30 september 2014 / 19:45

  Hele leuke outfit! ♥

 8. leatherandstyle
  1 oktober 2014 / 08:41

  Leuke simpele outfit, ik zit inmiddels in semester 5 en jij?

 9. Marloes Mol
  1 oktober 2014 / 12:59

  Wat een leuke outfit. Staat je mooi!

 10. Iris Klaver
  1 oktober 2014 / 15:00

  Leuke trui!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Fleur’s foto’s #39

Afgelopen week was de meest bizarre week van het jaar. Ontzettend leuke dingen kwamen op mijn pad, zoals het onverwachts...

Sluiten