Outfit – mijn nieuwe zilveren loafers

zilveren loafers

Hoi allemaal! Vorige week was ik in Amsterdam voor een kappersbezoek en het maken van foto’s van mijn nieuwe zilveren loafers. En zowel die loafers als mijn nieuwe kapsel laat ik je vandaag in dit nieuwe artikel zien. Kijk je weer mee?

zilveren loafers zilveren loafers

Levi’s trui – Levi’s jeansSacha zilveren loafers

Zoals ik hierboven al schreef ging ik vorige week eerst langs de kapper voordat ik deze foto’s maakte. Ik mocht voor mijn blog een behandeling bij de Cosmo Hairstyling Zuid-As salon ondergaan en dat beviel mij erg goed. Ik had een afspraak met de salon manager en samen keken we naar wat het leukst bij mij zou staan. Ik wist dat ik sowieso een stuk van mijn haar af wilde hebben, want ik was dat lange haar meer dan zat geworden de afgelopen tijd. Ook heeft zij mijn haar weer wat donkerder gemaakt dan dat het was en komt het nu weer meer in de buurt van mijn eigen haarkleur. Het enige verschil is dat de kleur die nu in mijn haar zit wat koeler is, wat blijkbaar beter bij mijn gezicht staat. Ik ben in ieder geval erg blij met het resultaat en heb ook al veel complimenten ontvangen.

Anniek kwam op een gegeven moment de salon binnen en wachtte op mij totdat ik klaar was. Daarna doken we de straten op om een geschikt plekje te vinden voor onze outfit foto’s. De outfit die ik draag is niet heel boeiend, maar het ging mij eigenlijk voornamelijk om de zilveren loafers die ik draag. Ik mocht in samenwerking met Sacha nieuwe schoenen uitzoeken en ondanks het feit dat ik bijna altijd kies voor enkellaarsjes, ben ik nu voor deze zilveren loafers gegaan. Helaas waaide het hard en was het ontzettend koud, waardoor ik niet erg blij ben met de foto’s, maar de zilveren loafers en mijn kapsel zullen jullie nog wel vaker gaan zien op deze blog en mijn Instagram.

Wat vind jij van mijn nieuwe zilveren loafers en kapsel? Liefs en alvast een fijn weekend gewenst!

Share:

16 Reacties

 1. 17 februari 2017 / 08:09

  Je nieuwe kapsel staat je super, net als de mooie outfit en je bril! Vooral je trui vind ik van deze outfit erg mooi.

 2. 17 februari 2017 / 09:28

  Die loafers staan je heel leuk! Prachtige outfit.

 3. 17 februari 2017 / 09:38

  Leuke outfit, staat je goed. Je nieuwe kapsel is ook erg leuk!

 4. 17 februari 2017 / 09:41

  Ik vind de foto’s toch wel heel mooi hoor! Je haar ziet er echt mooi uit en je bril is ook supertof. Leuk ook, zo’n accent van die loafers bij een redelijk neutrale outfit! Malou x

 5. 17 februari 2017 / 11:16

  Love de loafers! En die bril staat je heel goed :).

 6. 17 februari 2017 / 11:33

  Ik vind je haar supermooi, zo wat donkerder! En ik ben jaloers op je loafers, ze waren uitverkocht in mijn maat. 🙁

  • 21 februari 2017 / 21:10

   Ahw meen je niet, misschien dat ze ze nu weer op voorraad hebben? Of anders even contact opnemen met Sacha om te vragen?

  • 21 februari 2017 / 21:07

   Aww, lief! Ik twijfelde stiekem een beetje of ik die wel online moest gooien, dus fijn om te horen dat ik toch de juiste beslissing heb genomen! 😉

  • 21 februari 2017 / 21:05

   Thanks, Sophie! Hij is erg basic, maar zit zo-ho lekker (warm)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Thursday Talk – Stom! #2

Hoi allemaal! Een tijd geleden schreef ik over de 10 dingen die ik stom vind. Geïnspireerd op het STOM! artikel...

Sluiten