OUTFIT- Leopard coat

Hoi allemaal! Hoe gaat het met jullie? Het is oktober en ik merk ook meteen dat de herfst officieel is begonnen. Ik krijg weer zin om mijn ‘herfst jassen’ uit de kast te trekken en vind het helemaal leuk dat ik weer kledingstukken aan kan doen die ik al een tijd niet aan heb gehad doordat ze te warm waren in de lente en zomer. Kijken jullie mee naar mijn outfit waarbij ik mijn geliefde leopard coat draag?

Jas: Mango – Trui: Benetton – Blouse: h&m – Broek: Zara – Schoenen: Invito – Zonnebril: Ray-ban
De bladeren vallen van de bomen en het wordt letterlijk met de dag kouder. Ook sta ik met het donker op ’s ochtends en hebben we minder lichturen op een dag. Maar hey, eigenlijk vind ik dat allemaal niet zo erg. De herfst is best wel fijn. Oke, dan moeten er natuurlijk geen dagen voorbij komen waarbij het non-stop regent, maar daar denken we nog maar even niet aan. Momenteel doet de herfst prima zijn werk en zie ik nog regelmatig de zon voorbij komen, die nog steeds mijn aller grootste vriend is. Ik vind het dan juist heerlijk om dik aangekleed naar buiten te gaan en de herfstgeuren op te snuiven.
Wat vind jij van de herfst momenteel? En wat vind je van mijn outfit? Een beetje herfst-proof ?;-) Liefs, Fleur

19 Reacties

 1. Manon
  3 oktober 2014 / 09:27

  Wat heb je de jas leuk gecombineerd, zo is hij echt stoer 🙂

 2. Manon Boerakker
  3 oktober 2014 / 09:36

  Wat een gave jas, staat je goed!

 3. Marloes Meeusen
  3 oktober 2014 / 14:24

  Prachtig! Wat staat de jas je goed!

 4. Marloes Mol
  3 oktober 2014 / 20:59

  Wat een geweldige jas <3! Heel mooi gecombineerd ook!

 5. 3 oktober 2014 / 21:21

  Mooooi! Ik ben niet zo van de printjes, maar zo gecombineerd vind ik het echt prachtig!

 6. Chloe Sterk
  4 oktober 2014 / 09:28

  Die jas!! Love it! X

 7. 4 oktober 2014 / 11:06

  Die jaaas, zo tof! En wat een leuke schoenen heb je. Mooie stijl heb je 🙂

 8. Sanne van Rij
  4 oktober 2014 / 20:32

  Officieel verliefd op deze outfit! Die jas ziet er echt meeega aaibaar uit! X

 9. Valerie | More Than Squats
  13 oktober 2014 / 12:30

  Hele toffe jas! mooie outfit ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Lexus event in Parijs met WILL.I.AM

Het is vandaag alweer een week geleden dat ik met de Thalys naar Parijs ging om het Lexus evenement bij...

Sluiten