Mijn outfit met geruite jas en glitterschoenen

glitterschoenen

Hoi! Vandaag laat ik je in een nieuwe outfitpost mijn geruite jas en nieuwe glitterschoenen zien. Het zijn schoenen die van elke outfit een feestje maken en die ik daarom ontzettend graag draag. Benieuwd naar mijn nieuwe glitterschoenen en outfit in zijn geheel? Kijk dan snel mee.

 glitterschoenen glitterschoenen glitterschoenen glitterschoenen glitterschoenen

Luz accessoires ketting – WE Fashion jas – Levi’s trui – Zara broek en glitterschoenen (vrijwel precies dezelfde)

Zo’n twee jaar geleden besloot ik dat ik alleen nog maar goede basics mocht kopen, maar toen ik vorige maand deze glitterschoenen in de sale zag staan, moest ik ze gewoon hebben. En ja, wanneer iets in de sale en goed geprijsd is, is dat natuurlijk de beste smoes om ze gewoon maar te kopen. Ze komen van de Zara, net zoals de leuke – vind ik – broek die ik in deze outfitpost draag. Mijn outfit is best basic, maar door de broekspijpen en glitterschoenen eigenlijk toch ook wel heel speels. Houd ik van.

En ohja, side note: hoewel ik áltijd een ramp ben met het inlopen van nieuwe schoenen – lees: blaren everywhere -, zaten deze vanaf stap één als gegoten. Ik heb ze op stedentrip naar Londen meegenomen en zelfs na 15 kilometer lopen per dag, deden ze nog geen pijn aan mijn voeten. Mag dit in het vervolg altijd zo zijn bij een nieuw paar schoenen? Zou ik, en nog heel veel andere vrouwen, erg op prijs stellen.

Doordat ik zo’n fan ben van mijn nieuwe glitterschoenen, zette Janne ze voor mij op de foto. En hierbij dus het resultaat van die fotoshoot. Wat vind jij van deze outfit? Xx

Share:

10 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 07:23

  Wat een supermooie outfit! Die jas vind ik al erg mooi en ook je schoenen zijn zo gaaf. Wat fijn dat ze nog heerlijk lopen ook!

 2. 31 januari 2017 / 07:41

  Wat een leuke outfit! De schoenen zijn echte blikvangers. Fijn dat ze meteen fijn zaten, zo ellendig die blaren 🙁

 3. 31 januari 2017 / 09:43

  Oef daarop lopen in Londen lijkt me niet fijn, des te leuker dat ze dus wel zo goed lopen! Ze zijn ook heel erg tof, ik vind je trui er heel erg leuk bij! Mooie foto’s heb je weer, Fleur! Malou x

  • 2 februari 2017 / 13:30

   Haha nee ik twijfelde ook eerst of ik ze wel mee moest nemen, maar het is dus goed gekomen! 😀

 4. 31 januari 2017 / 10:59

  Jaa ik ben ook fan van je glitter schoenen! 🙂

 5. 1 februari 2017 / 01:07

  Geweldige stijl en die schoentjes passen er perfect onder!

 6. 2 februari 2017 / 18:27

  Ik vind jouw kledingstijl zo tof en mooi! Heel leuk gecombineerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Fotografie – interieurfoto’s van een appartement in Amersfoort

Zoals je misschien wel weet, maak ik elke maand interieurfoto's van huizen in Amersfoort. En vandaag laat ik je graag wat...

Sluiten