Autumn feelings

autumn feelings

Hoi allemaal! Van de week kreeg ik van Sparkz een hele mooie jas binnen. Eentje die perfect is voor dit herfstachtige weer. Toen ik de precieze kleur van de jas zag, wist ik meteen dat ze perfect zouden staan bij mijn suède enkellaarsjes. Na wat mixen en matchen, kwam er een nogal herfstachtige outfit uit, die ik natuurlijk meteen voor jullie op de foto moest zetten.

autumn feelings autumn feelings autumn feelingsautumn feelings Sparkz jasZara blouse – Zara broek – Barcelona laarsjes

Vinden jullie dat de weken ook zo snel gaan? Opeens was de zomer in een klap voorbij, nu zitten we al weer best een tijdje in het herfstseizoen en voordat we het weten is het alweer kerst en oud en nieuw. De tijd vliegt voorbij! Toch kan ik nog niet wachten totdat alle leuke artikelen en filmpjes rondom de feestdagen online kunnen komen op mijn blog. Ik heb zulke leuke ideeën hiervoor! Ook ga ik de hele maand december vloggen (genaamd: vlogmas :D) en ga ik nog naar Ijsland en New York! Zeker leuke dingen om naar uit te kijken dus!

Heb jij deze laatste maanden nog wat leuke dingen in het vooruitzicht?

Liefs, Fleur

15 Reacties

 1. Manon
  8 oktober 2015 / 13:29

  Wat een leuke outfit, staat je goed!

 2. 8 oktober 2015 / 13:35

  Leuke herfst-outfit! En wat een heerlijke jas!

 3. 8 oktober 2015 / 14:52

  Oh wat een heerlijke jas. Superleuke en gezellige outfit dit!

 4. Alexandra • ILUMUOTI
  8 oktober 2015 / 17:07

  Fijne outfit! 🙂

  xx

 5. Daphne
  8 oktober 2015 / 18:37

  Die jas vind ik echt te leuk!

 6. 8 oktober 2015 / 19:19

  Wat een mooie, heerlijke jas!! Die moet ik ook echt hebben hoor.
  Ik ga maandag naar Londen yayy

 7. Anne-Sterre
  8 oktober 2015 / 19:47

  Heerlijk herfstachtig, leuke jas heb je besteld.

 8. 9 oktober 2015 / 06:54

  Wat een ontzettend mooie jas. Heel leuk voor het najaar inderdaad. Leuke outfit!

 9. Saskia | SASHIONBLOG.com
  11 oktober 2015 / 18:47

  De laatste maanden gaan inderdaad super snel!! Voor je het weet is het alweer 2016… Je jas is overigens heel mooi, hij lijkt me ook heerlijk zitten! 🙂

  ♥♥♥ Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Berlijn 2015 video

Hoi allemaal! De afgelopen week konden jullie de twee vlogs van mijn citytrip in Berlijn zien en omdat ik stiekem...

Sluiten