10 foto’s waardoor je nu op vakantie naar Ibiza wilt

10 foto’s waardoor je nu op vakantie naar Ibiza wilt

Ik hou van het Spaanse eiland Ibiza en ga er maar al te graag heen op vakantie. En daarom laat ik je vandaag 10 foto’s zien waardoor ook jij nu op vakantie naar Ibiza wilt. Want als je nog nooit op Ibiza bent geweest, kan ik het je zeker aanraden om eens heen te gaan. Echt! Kijk je mee?

vakantie naar Ibiza vakantie naar Ibiza vakantie naar Ibizavakantie naar Ibiza

➸ Ik schreef eerder al een paar artikelen over Ibiza, zoals bijvoorbeeld de 7 dingen die je moet weten als je naar Ibiza gaat. En ben je al op het eiland? Dan heb je misschien ook nog wat aan mijn favoriete hotspots op Ibiza.

vakantie naar Ibizavakantie naar Ibizavakantie naar Ibizavakantie naar Ibizavakantie naar Ibiza

Dit is maar een kleine selectie van alle mooie foto’s die ik van Ibiza op mijn harde schijf heb staan. Maar dit zijn wel de meest recente, die ik vorig jaar met mijn spiegelreflex camera heb gemaakt. En als je het nog niet op alle bovenstaande foto’s hebt gezien, zal ik je nog eens extra vertellen dat Ibiza méga fotogeniek is. In elke straat en op elke hoek valt er wel een mooie foto te maken. Dus je begrijpt: door het zien van deze foto’s heb ik weer ontzettend veel zin om naar Ibiza te gaan en mezelf in de Spaanse en hippieachtige cultuur van het eiland te wanen. Ibiza is één van de weinige plekken waar ik maar naar terug blijf gaan.

Ben je enthousiast over Ibiza en wil je er zelf ook eens heen? Stap dan niet in het eerste de beste vliegtuig, maar wacht nog een tijdje. Totdat het hoogseizoen is afgelopen en het een stuk fijner is op het eiland. Ben je benieuwd waarom het dan fijner op Ibiza is buiten het hoofseizoen? Dat kan je lezen in het artikel over de 4 redenen om Ibiza buiten het hoogseizoen te bezoeken.

Ik ben heel benieuwd wat jij van Ibiza vindt. Ben je al weleens op vakantie naar Ibiza geweest of staat het nog hoog op je wishlist? Of niet, dat kan natuurlijk ook 😉 Let me know! Liefs!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share:

9 Reacties

 1. 5 juli 2017 / 07:29

  Het ziet er echt zo mooi uit! Ibiza staat al een tijdje op mijn lijstje maar hoe meer foto’s zie hoe liever ik er meteen heen ga.

 2. 5 juli 2017 / 10:11

  Ik ben zo gek op dat eiland! Kom er al vanaf mijn 2e.. snel weer heen!!! 😍

  • 5 juli 2017 / 21:09

   Aah same here! En wil er ook weer snel naar terug. Maar: vind jij het ook niet stom dat het eiland nu zo overvol is in vergelijking met ‘vroeger’? Liefs!

 3. 5 juli 2017 / 11:37

  Ahh dit ziet er zo mooi en leuk uit! Zie de laatste tijd vaak foto’s van Ibiza, wil er nu echt een keertje naartoe!

  xx Alex

 4. 18 juli 2017 / 11:31

  ahhhh nu wil ik ook!! Nog nooit geweest, maar staat echt hoog op m’n bucketlist.

 5. 13 juni 2018 / 15:58

  Je hebt me inderdaad aan het nadenken gezet! Leuke foto’s x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
birthday weekend
My 25th birthday weekend in een vlog

Twee weken geleden bereikte ik de mooie leeftijd van 25. Ik ging met mijn moeder naar Amsterdam om te lunchen,...

Sluiten