Op stedentrip naar Praag, als verrassing voor mijn vriend!

stedentrip naar Praag

Hoi allemaal! Vandaag is de dag dat mijn vriend 25 kaarsjes uit blazen mag en dat wij op stedentrip naar Praag zijn. Een stedentrip waar ik al vanaf januari druk mee bezig was, maar waar mijn vriend gisteravond op Schiphol pas mee overdonderd werd. Een grote verrassing, speciaal voor zijn verjaardag. Lees je mee?

Natuurlijk is er voor alle leeftijden wel wat te zeggen – 16, 18, 21 etcetera – maar wanneer je de 25 jaar bereikt, ben je toch maar mooi een kwart eeuw oud. Ik wilde iets speciaals organiseren en kwam er al snel achter dat ik met mijn vriend op stedentrip wilde gaan. En omdat hij vandaag op een zaterdag jarig is, moest die stedentrip maar meteen dit weekend plaatsvinden, vond ik.

Kiezen tussen mogelijke steden was nog best een opgave, maar ik heb uiteindelijk voor Praag gekozen. 1. omdat wij er allebei nog niet zijn geweest en 2. omdat het er romantisch en prachtig schijnt te zijn. En ohja, 3. omdat Praag relatief goedkoop is, haha! In januari werden de tickets geboekt en een paar weken geleden de accommodatie. Man, wat was het moeilijk om al die tijd mijn mond dicht te houden. Ik was elke keer zó excited, dat ik het gewoon met hem wilde delen. Maar goed, dan zou het natuurlijk geen verrassing meer zijn, dus hield ik vol. En vanavond is het dan eindelijk zover – ik heb dit artikel gisteren geschreven -. We moeten om 18.00 bij zijn ouders zijn omdat we zogenaamd de verjaardag van mijn schoonvader vieren. In werkelijkheid gaan we vanaf hun met de auto naar Schiphol en zetten ze ons daar af. En op Schiphol geef ik hem zijn eerste cadeautje met boekje van Praag erin, zodat hij te weten komt waar hij heen gaat. Voor de rest heb ik nog wat verrassingen voor hem in petto, maar omdat deze post best vroeg online komt morgen en ik die cadeaus dan misschien nog niet heb gegeven, verklap ik nog even niks. Ohja, alleen dat ik ballonnen in mijn koffer mee heb genomen om ons appartement stiekem te versieren ’s nachts. Hihi. Voor de rest vlog ik alles, dus ben je benieuwd naar mijn vriend zijn reactie etcetera? Abonneer je dan even op mijn Youtube kanaal, want dan zie je de video ergens volgende week vanzelf tegemoet komen. Yay!

Nou mensen, dit wilde ik dus even kwijt. Gewoon omdat ik zoals ik net al zei zo excited ben en stiekem ook wel een beetje zenuwachtig. Ik moet mijn koffer nog pakken, maar dus ook die van mijn vriend. Wat moet ik in godsnaam allemaal voor hem meenemen? Aahh.

Ben jij al wel eens op stedentrip naar Praag geweest? En ohja, als iemand nog tips heeft voor Praag, laat het me dan zeker weten! Fijn weekend allemaal! Liefs!

Share:

15 Reacties

 1. Chantalle
  23 april 2016 / 10:47

  Wat een super leuke verassing. Heel veel plezier!

 2. 23 april 2016 / 10:48

  Hihi, zo leuk dit! Heel veel plezier en gefeliciteerd met je vriend. X

 3. 23 april 2016 / 11:50

  Wat leuk! Omg ik zou zó graag op die manier verrast worden! Praag staat bij mij ook nog heel hoog op mijn lijstje, maar deze zomer ga ik eerst Berlijn ontdekken. Gefeliciteerd met jouw vriend en maak er een super gezellig weekend van!

 4. 23 april 2016 / 12:11

  Súper leuk! Echt een héle leuke verrassing haha. Iedereen wil wel op deze manier verrast worden lijkt mij! Gefeliciteerd met je vriend en geniet samen van jullie Praag tripje! 😀

 5. 23 april 2016 / 12:58

  Zoooooo lief van je! Zag het al op Snapchat haha!

 6. Ilse
  23 april 2016 / 14:20

  Wat een leuke verrassing voor je vriend! Praag schijnt echt wel een mooie stad te zijn, he. Veel plezier jullie tweetjes!

 7. 23 april 2016 / 14:37

  Echt wel de moeite Praag! Mijn vriend werkt daar momenteel dus ben er inmiddels al een paar keer geweest 😉 Ik wil niet spammen maar ik heb een uitgebreid artikel op mijn blog geschreven over handige tips in Praag dus als je klikt op mijn naam en dan zoekt naar ‘tips voor praag’ kom je er wel uit! Veel plezier alvast, ben benieuwd naar jouw ervaring 😀

 8. 23 april 2016 / 14:54

  Super leuk en lief! Veel plezier en geniet van Praag!

 9. valerie
  23 april 2016 / 15:10

  Ahhh, super leuk én lief!! Geniet ervan 🙂

 10. 23 april 2016 / 16:33

  Oh wat een super leuk en lief cadeau! Héél veel plezier samen!

 11. 23 april 2016 / 16:44

  Wat een leuk cadeau, gefeliciteerd met je vriend! Praag is een geweldige stad, ik ben er afgelopen zomer geweest. Sowieso naar de Karelsbrug! En ik heb heerlijk gegeten in t Mistral Café, echt een leuk restaurantje.

 12. 24 april 2016 / 07:18

  Jaaa, zo leuk dat het eindelijk zo ver is en dat je ook een goede accomodatie hebt weten te fixen! Spannend joh, geniet er lekker van 🙂 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Read previous post:
De trend waarvan ik niet wist dat hij mij zou staan

Hoi allemaal! Na mijn vorige veel te serieuze artikel, is het weer tijd voor wat leuks. Ik heb weer een nieuwe...

Close