Op naar Sri Lanka. Let the adventure begin!

Op naar Sri Lanka. Let the adventure begin!

Tijdens het inpakken van mijn backpack denk ik na over de ontzettend mooie reis die mij te wachten staat. Morgen is het namelijk, na maanden wachten, eindelijk zover: Nick en ik stappen het vliegtuig in naar Sri Lanka.

Wanneer jullie dit lezen zitten Nick en ik op het vliegveld, in het vliegtuig of misschien zelfs al wel op Sri Lanka. Het avontuur, waar we beiden zo lang op hebben gewacht, is begonnen. Met onze backpacks zullen we in drie weken tijd het hele land doorreizen en vanalles gaan ontdekken.

Ik heb veel de vraag gekregen hoe ik bij Sri Lanka als land terecht ben gekomen, dus dat antwoord zal ik ook meteen in dit artikel geven. Nick en ik zochten namelijk naar een relatief goedkoop land om drie weken heen te gaan. En als je naar een goedkoop land wilt, kom je al snel uit bij Azië. Azië vind ik zelf helemaal te gek – Nick is hier nog niet eerder geweest -, dus dat kwam al meteen goed uit. We hadden als eerst Vietnam in gedachten, maar kwamen later tot de conclusie dat drie weken daarvoor misschien net iets te kort zou zijn. En toen herinnerde ik mij het Wie Is De Mol seizoen uit 2014. De kandidaten waren toen op Sri Lanka en dat zag er prachtig uit.

Na alle afleveringen van Wie Is De Mol 2014 te hebben teruggekeken en wat research te hebben gedaan, besloten we om op zomervakantie naar Sri Lanka te gaan. Ook vonden we voor €430 vliegtickets, dus toen waren we al helemaal blij. En nu, 7 maanden later, is het dan eindelijk zover. Yes!

Wat betreft mijn blog weet ik nog niet zo goed hoe het gaat lopen. We hebben wel de laptop mee, dus de wekelijkse Fleurs foto’s komt sowieso elke week online! 🙂 Kan je daar niet op wachten? Volg me dan op Snapchat en Instagram onder de gebruikersnaam fleursophia.

Ik ga snel verder met het inpakken van mijn backpack  en het regelen van de laatste dingen. Wat vind je trouwens van mijn nieuwe witte All Stars? Hier zal ik in ieder geval heel wat kilometertjes op gaan lopen de aankomende weken. Tot snel weer! Liefs X!

14 Reacties

 1. Evelien
  10 september 2016 / 20:19

  Yeuhhhh, spannend! Veel succes en vooral plezier! <3

 2. 11 september 2016 / 07:51

  Spannend! Geniet ervan! Ben heel benieuwd naar je avonturen!

 3. 11 september 2016 / 10:06

  Aaah, super gaaf! Mijn zus komt er net vandaan en nu wil ik ook, haha. Heel veel plezier!

 4. 11 september 2016 / 12:46

  Goed idee om toch je laptop mee te nemen hoor, daar krijg je geen spijt van! <3

 5. Sonja
  12 september 2016 / 17:47

  Woeh zo tof, heeel veel plezier en ik ben super benieuwd naar alles! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
Outfit – Foto’s maken in de Soester Duinen

Hoi allemaal! De afgelopen tijd zijn er wat minder outfit foto's van mij online gekomen. Dit kwam omdat ik een...

Sluiten