Ons Airbnb appartement in Berlijn

Airbnb appartement in Berlijn

Eind september bezochten mijn vriend en ik het mooie Berlijn en omdat we al eerder hadden genoten van een Airbnb accommodatie, werd dat ook tijdens deze stedentrip ons onderkomen. Het Airbnb appartement in Berlijn lag in een leuke buurt en was ruim zat voor ons tweeën. Kijk je mee naar de foto’s en mijn favoriete plekje?

Airbnb appartement in Berlijn Airbnb appartement in Berlijn Airbnb appartement in Berlijn Airbnb appartement in Berlijn

Dit waren alle foto’s van het Airbnb appartement in Berlijn. Wat ik nou het leukste plekje vond? Ik denk toch wel het zithoekje in de keuken, die je op de laatste foto ziet. Daar zaten we elke ochtend te ontbijten en begonnen we de dag rustig Voor de rest was het appartement lekker licht, lag het in een rustige, maar super mooie buurt (Prenzlauerberg) en was het best centraal gelegen waardoor we makkelijk overal heen konden gaan op ons fietsie. En ik zal je wat verklappen: stiekem voelden we ons daardoor ook echt wel een beetje als locals. En dat is natuurlijk juist leuk! 😀

Voor de Berlijn geïnteresseerden onder ons, schreef ik ook een artikel over mijn favoriete horeca hotspots in Berlijn. Van te voren hadden we al een hele lijst gemaakt waar we heen wilden, en daar zijn een paar favorieten uitgekomen die ik in dat artikel laat zien en bespreek. Ik ben in ieder geval verliefd geworden op deze stad en hoop er zeker nog een keer te komen!

Wil jij nou ook een keer een accommodatie boeken bij Airbnb? Meld je dan aan via deze link en krijg €18 euro korting bij je eerste boeking! Ben jij wel eens in Berlijn geweest? Liefs!

27 Reacties

 1. Moniek
  2 november 2015 / 09:00

  Oh wat een leuk appartement ziet er goed uit! Ik ga ook altijd in een Airbnb op vakantie. Ik ben heel lang geleden wel eens in Berlin geweest, maar het staat weer op mijn verlanglijstje om weer te bezoeken!

 2. 2 november 2015 / 08:36

  o wauw ziet er heel goed en erg mooi uit!

 3. 2 november 2015 / 09:19

  Ziet er goed uit, ik wil zo graag een keertje naar Berlijn!

 4. 2 november 2015 / 10:23

  Aah, dat hoekje in de keuken, cute! 🙂 Ik ben nog nooit in Berlijn geweest, maar daar komt hopelijk snel verandering in. Wellicht in de kerstvakantie al. Mijn vriend en ik willen dan ook een appartement huren via Airbnb, dus dit artikel ga ik onthouden! Er is ook zoveel keuze… 😉

 5. Manon
  2 november 2015 / 11:41

  Dat ziet er wel heel erg leuk uit !

 6. 2 november 2015 / 11:44

  Wat een gezellig appartementje! In de stad Berlijn ben ik nog nooit geweest. Het lijkt me wel een hele toffe stad om eens te gaan ontdekken! Wel handig om deze kamer dan te onthouden. 🙂

 7. 2 november 2015 / 12:32

  Ziet er lekker knus en gezellig uit! Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar ik wil wel een keertje gaan!

 8. 2 november 2015 / 13:50

  Leuk om te zien! Ik wil er ook echt weer op uit en ik moet nog steeds een keer naar Berlijn!

 9. 2 november 2015 / 14:16

  Wat een mooi plekje! De laatste keer dat ik in Berlijn was, is alweer 10 jaar geleden helaas. Mijn moeder komt uit Duitsland, dus we gaan eigenlijk altijd naar mijn familie in Bremen!

 10. Bernice
  2 november 2015 / 15:56

  Berlijn is zo leuk! Ben er 3 jaar geleden voor het laatst geweest. Airbnb lijkt me super om een keertje te doen. Lekker je eigen plekje in een vreemde stad. Leuk dat jullie op de fiets Berlijn door zijn geweest 🙂

 11. Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  2 november 2015 / 17:17

  Ahh wat leuk om te zien! Ik wil heel graag een keer naar Berlijn, dus dan ga ik dit zeker weten onthouden! Het ziet er zo gezellig uit 🙂 Liefs

 12. 2 november 2015 / 17:04

  Wow niet verkeerd. Mooie en luxe appartement heb je bemachtigd.

 13. Saskia | SASHIONBLOG.com
  2 november 2015 / 18:55

  Ah wat een leuk plekje!! Ik ben zelf nog nooit in Berlijn geweest, maar zou het wel heel graag willen. Het lijkt me zo’n mooie stad!!

  – Saskia

 14. 2 november 2015 / 18:23

  Wat leuk! Ik wil ook nog zooo graag een keertje naar Berlijn!

 15. 2 november 2015 / 19:14

  Ik wil nog heel graag een keer een appartementje boeken via Airbnb, zo leuk!

 16. Anne-Sterre
  2 november 2015 / 20:43

  Wat een schattig plekje, ziet er heel leuk uit. Ik hoor steeds meer positieve verhalen over dat AirBnB, ik denk dat ik daar toch ook eens een vakantie mee wil plannen.

 17. 2 november 2015 / 19:46

  Ik ben met school een paar dagen in Berlijn geweest en dat was zo mooi!

 18. Kelly
  2 november 2015 / 21:55

  Ik wil ook nog heel graag een keer een appartementje huren via Airnbnb! 😀 Berlijn lijkt mij heel erg tof!

 19. 2 november 2015 / 21:10

  Wat leuk he! Zo even een paar dagen in iemand anders’ huis wonen. Wil ook altijd nog eens ergens naartoe met AirBnB, wie weet komend voorjaar! ^^

 20. 2 november 2015 / 21:43

  Ik vind Airnbnb echt een tof concept, maak er eigenlijk altijd gebruik van als het kan. Jullie appartementje ziet er ook echt schattig uit! Handig dat keukentje ook 🙂

 21. 6 november 2015 / 10:05

  Dat ziet er leuk uit!! Ik heb nog nooit eerder een Airbnb geboekt maar hoor er de laatste tijd zoveel over dat ik er wel geïnteresseerd in ben. Berlijn ben ik nu één keer geweest en eigenlijk was dat veels te kort, ik wil dus zeker nog een keertje terug en hou dit dus in mijn achterhoofd! 🙂

 22. Mathilde
  15 september 2016 / 21:46

  Hi Kun je ook zeggen hoe dat appartement heet? Wij zijn nog op zoek naar een appartement. Wij hadden geboekt via Airbnb maar zijn vorige week geannuleerd. We moeten er volgende week zijn vanwege de marathon

  • 16 september 2016 / 03:46

   Hoi Mathilde, de accommodatie heette ‘Traumraum’. Succes in Berlijn volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees vorig bericht:
5 x leuke najaars-festivals

Hoi allemaal! Lekker van jullie zondag aan het genieten? Omdat ik afgelopen zomer zo genoten heb van alle festivals en stiekem...

Sluiten